Nnywellness.com

Hva er forskjellen mellom en iPad og en iPhone?


Hva er forskjellen mellom en iPad og en iPhone?

Apples iPad luft og iPhone 5S både kjøre operativsystemet iOS og deler en felles brukergrensesnitt. De to enhetene deler mye av den samme maskinvaren og har tilgang til de samme programmene som kjører på samme måte på begge. Men har de to enhetene maskinvare forskjeller, gjør hver bedre egnet for ulike oppgaver. IPad er klassifisert som en tablett apparat, mens iPhone er klassifisert som en smarttelefon.

Enheten størrelse forskjeller

Mens både iPhone og iPad har karakteristiske heldekkende farger rammen og enkelt sirkulær foran knapp, er det lett å si enhetene fra hverandre bare ved å se på dem. IPad Air er en mye større enhet enn iPhone-5S. Ifølge Apple har iPhone-5S en 4-tommers diagonal skjerm, mens luften iPad har en 9,7-tommers skjerm. Derfor har iPad Air nesten fem ganger skjermplass som iPhone-5S. IPhone er mindre størrelse gjør det lett å bære og bruke hånd, mens iPad er en to-hånds enhet.

Skjermen og kameraet oppløsning forskjeller

IPad Air tilbyr en høyere resolution skjermen og en lavere oppløsning kameraet i forhold til iPhone-5S. IPad er større skjerm har en 2048 1536 skjermoppløsning, sammenlignet med iPhone 5S 1136 av 640. IPhone-5S har et kamera som tar bilder til 8MP, mens iPad Air kan bare gå så høyt som 5MP.

Mobilnettverk kompatibilitet

I motsetning til iPad er iPhone i stand til telefonsamtaler. Alle iPhone er kompatible med mobildatanettverk for enhetens operatør, mens iPads har mobildata nettverksmuligheter bare som en tilleggsfunksjon. Forskjellige mobiltelefon operatører har forskjellige iPhone og mobil-kompatible iPad modeller som arbeider med deres nettverk.

Behandling og grafikk maskinvare varianter

Det iPhone 5S og iPad Air har hovedsakelig samme behandling og grafikk maskinvare under panseret. Begge enhetene har tokjerneprosessorer 1,3 GHz firekjerners PowerVR G6430 GPU og 1 GB DDR3 systemminne. Som viser grafikk er bekymret, kjører begge enhetene den samme maskinvaren. IPad Air kjører imidlertid programmer med høyere oppløsning enn iPhone-5S så iPad Air kan vise bilder på en lavere bildefrekvens. Ifølge Apple inneholder iPhone-5S M7 bevegelse koprosessoren, mens iPad Air ikke.

Lagring kapasitet forskjeller

IPad Air utnytter avtrykket for større enhet å tilby opptil dobbelt så mye lagringsplass som iPhone-5S. IPhone og iPad både funksjonen modeller med 16GB, 32GB og 64GB innebygd lagring, mens iPad Air tar det opp et hakk og tilbyr 128GB modell. Ingen enhet tilbyr utvidbart minnestøtte for SD minnekort uten ekstern adapter.