Nnywellness.com

Problemer med noe Signal på en Magnavox Tuner


Magnavox digitale mottakere er digital-til-analog konvertering som brukes til å hente digitale signaler som kringkastes gjennom luften av lokale TV-stasjoner. En digital-til-analog converter er en set-top-boks-kanalvelger som mottar digitale signaler via en TV-antenne og konverterer dem til analoge signaler slik at TVer som ble laget før 2009 kan vise gratis over-the-air broadcast TV-stasjoner. Tegn det Magnavox mottakeren har et problem med et signal kan være tap av bilde, statisk, ingen lyd, frysing bilde, intermitterende lyd eller en svart skjerm som sier "no signal".

Mottaker innstillinger

Hvis du ikke mottar et bilde eller ikke plukke opp et signal på en TV som er koblet til en Magnavox mottaker, kan det være at du har tilfeldigvis aktivert innstillingen analoge tuneren på TVEN. Når dette skjer, søker TV antenne etter et analogt signal som den finner, så de er ikke lenger som kringkastes av TV-stasjoner. Dette kan løses ved å endre innstillingen for TV tilbake til digital tuner. Også sjekke for å sikre at Magnavox mottakeren settes til digital og ikke analog pass-through.

Manglende kanaler

Hvis Magnavox mottakeren plukket opp TV-kanaler, men ikke lenger mottar et signal, må du oppdatere digitale TV eller DTV-kanaler. TV-stasjoner kan endre digitale frekvenser over tid, så du må søke for å finne dem. Hvis du har ingen signal eller bilde, eller TVEN har hvit snø på skjermen sammen med en statisk hvesende, betyr det at kanalen som din TV har byttet fra Channel 3 til en annen kanal. Endre din kanal tilbake til 3 for å se om dette løser problemet. Hvis Channel 3 ikke fungerer, endre din TV-kanal til 4 og prøve det i stedet.

DTV-antenne

Du kan ha feil type antenne for en Magnavox tuner. De fleste DTV-mottakere fungerer best med TV-antenner som er en kombinasjon av VHF og UHF-mottakere, som en HDTV-antenne. Kombinasjon antenner med både VHF og UHF mottakere plukke opp en rekke digitale sendingen frekvensene. Dette er fordi VHF signaler brukes til å kringkaste digitale kanaler 2 til 13 og UHF signaler brukes å kringkaste digitale kanaler 14 gjennom 51. Det kan hende du kan plukke opp et signal ved å oppgradere til TV-antennen til en kombinasjon antenne eller en utendørs antenne for å plukke opp DTV signaler.

DTV-stasjoner

Avhengig av hvor du bor, kan du ikke kunne motta signal fra enkelte DTV-stasjoner. Noen DTV stasjoner kan overføres på et signal som er for svakt til kommer hjem. Når signalstyrken er lav, forsvinne TV-bilde og lyd. Tegn på en TV-stasjon med lav signalstyrke er kanaler som vises fordreid eller har statisk. Hvis du bruker en splitter til å koble en antenne til flere Magnavox mottakere i hjemmet, splitteren kan svekke signalet enda mer og du vil ikke kunne hente TV-kanalen i det hele tatt. Fjern oppdelingen for å se om forbedrer mottaket, som dette kan være problemet.