Nnywellness.com

Auto Body reparasjonsmåter


Bilverksted kroppen kan være dyrt, avhengig av skade. Det kan også være vanskelig å rettferdiggjøre å bringe bilen til en kollisjon verksted hvis eneste skaden er en liten bulk. Når du forstår de forskjellige metodene av kroppen bilverksteder, kan du bestemme om det er verdt å ta en profesjonell eller gjøre arbeidet selv.

Stempelet

Avhengig av bulk, kan det være reparerte n idifferent måter. Den enkleste måten å reparere bulk er våt det med vann og bilvask såpe. Bruk en plunger for å trekke bulk ut deretter lysbildet stempelet av bilen med vann. Du kan prøve denne metoden så mange ganger som det tar for å trekke bulk ut helt. Denne metoden fungerer bra fordi ingen videre arbeid er nødvendig. Hvis malingen ikke er kuttet, er ingen sliping eller oppdatering nødvendig. Hvis stempelet ikke fungerer, eller bare trekker deler av bulk ut, trenger du et skritt.

Hammer

Hvis du kan komme til baksiden av skadet kroppen panel, bruke en dolly og kropp hammer reparere bulk. Bruke hammer på baksiden av bulk å forsiktig trykke metallplater på plass. Når metallet er mest tilbake på plass, kan du plassere metall dolly på baksiden. Bruke kroppen hammer på utsiden for å forme bulk. Kroppen hammer bør skal trykke arks metall mot metall dolly på den andre siden. Dette kan gjøres så lenge som nødvendig å forme bulk. Det er bedre å forme metall enn å måtte bruke en masse kroppen filler på området.

Når metallet er formet, grind maling fra den skadede delen. Tørk kroppen filler over området, la den tørke og deretter sand det glatt bruker 80-korns slipepapir.

Bulk avtrekker

Hvis disse metodene ikke fungerer eller bulk er for stor eller merkelig formede, bruk en bulk trekke kit. Dette kan bli funnet på noe auto deler butikken. Bruk drill til å lage flere hull i bulk og skru bulk puller hullene, en om gangen, trekke bulk. Når spissen er skrudd inn i et hull, skyv vekten ned til bilen og rykk det tilbake mot deg. Mengden av kraften du bruker, avhenger av størrelsen på bulk. Hvis du drar for langt og metall kommer ut forbi overflaten av bilen, kan du bruke en kropp hammer for å få den tilbake i form. Dolly og hammer metoden kan også brukes etter benytter bulk puller for å forme metall bedre.

Etter få bulk ut, slipe området ned og tørk kroppen filler på området gjør at hvert bore hull er fylt ut. La filler til å tørke og deretter sand det glatt med 80-korns slipepapir.