Nnywellness.com

Hvordan å trekke en lukket tilhenger i Tennessee


Hvordan å trekke en lukket tilhenger i Tennessee

Trailer lovene varierer fra stat til stat. Når du trekke en lukket tilhenger over hele landet er det viktig å forstå de ulike reglene i hvert område du passerer gjennom. En konsekvent loven er at alle trailere må arbeide brems, markør og signallys reise på offentlige veier. Andre regler varierer etter vekt og størrelse av trailer. I Tennessee hver trailer som veier mer enn eller lik 1,500 pund må trailer pauser.

Instruksjoner

• Mål lengden, bredde og høyde av tilhengeren du ønsker å slepe med et målebånd. I Tennessee kan ikke en trailer være mer enn 40 fot lang, 8 fot bred eller 13 fot, 6 inches høy.

• Se på tungen av tilhengeren for to sikkerhet kjeder knytte til bilen og en utbrytergruppe ledning som festes på bilen. Det brukes til å aktivere bremsene i tilfelle tilhengeren blir løsrevet fra bilen. Dette er nødvendig i Tennessee.

• Stasjonen bokførte fartsgrensen hele tiden med mindre den overskrider 70 mph. Dette er den maksimale hastigheten du kan kjøre med en trailer på slep.

• Bestem maksimalt tauing kapasiteten på slep kjøretøy. Denne informasjonen ligger i brukerhåndboken.

• Fastslå vekten vedlagt trailer. Denne informasjonen skrives på en data-plate festet til rammen under brutto trailer vekt. Vekten av tilhengeren må være mindre enn tauing kapasiteten på slep kjøretøy.

Tips og advarsler

  • Kontroller alltid at alle tilhengeren er elektriske systemer er operative før hver tur.