Nnywellness.com

Hvordan fjerne Chrome Trim fra en 1971 Chevelle


Mange eldre muskel biler, som 1971 Chevelle Chevrolet, var utstyrt med chrome trim fra fabrikken. Trim så stor da det var nytt, men etter et par tiår, kan visne til en kjedelig grå eller bli pitted med rust. For å fjerne eller erstatte trim, må vite hvor å finne den og fjerne den. Noen trim stykker holdt med kategorier og andre trim er festet til overflaten av bilen.

Instruksjoner

• Åpne panseret for å nå bolt på baksiden av grillen. Krom på grillen omgir ytterkantene men er knyttet til grillen og ikke kan deles. Fjerne grillen med en ratchet og 8 mm kontakt.

• Bruk ratchet og 8 mm socket for å fjerne chrome rammen rundt frontlyktene. To bolter for hver ramme er bak lyset og kan nås fra innsiden engine bukten. De er nær boltene som hadde sikret grillen.

• Bruk en skrutrekker til å fjerne krom trim fra rundt blinklys lysene. Dette trim er svært tynn og kan være forsiktig pried fra den Chevelle overflaten. Bruk den samme teknikken for å fjerne krom trim som rundt baklyktene av Chevelle.

• Bøye seg ned nær fronten dekket og ser opp på innsiden kanten av krom trim som passer godt langs kanten av hjulet. Det er Phillips skruer feste dette trim. Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne alle skruene og trekke trim av. Dette trim er på alle fire hjul brønner.

• Bruk en skrutrekker til å forsiktig lirke opp langs krom trim rundt frontruten og Vinduer. Dette trim er ikke festet med skruer, så med mild nysgjerrige, vil det komme lett.

• Plass en klut eller håndkle ved chrome emblemer på i støtfangeren foran, like bak forhjulene. Bruk en skrutrekker til å forsiktig snuse emblemer. Holde skrutrekkeren under håndkleet slik at det ikke klø maling. Emblemer bør briljerer med minimal trykk.

Tips og advarsler

  • Når trim rundt frontruten er fjernet, skal det erstattes med nye trim eller vær stripping å hindre vann lekker inni Chevelle.