Nnywellness.com

Hvordan installere en hette på en 99 Camaro


1999 Chevrolet Camaro hadde en unik motor konfigurasjon som plassert en stor del av motoren under hetten, gjør det vanskelig å jobbe på uten å fjerne hetten. Fjerne hetten er en ganske enkel to-person jobb. Installere det er litt hardere og krever litt finesse og flere forsøk på å få det riktig. Ikke forsøke dette uten minst noen grunnleggende mekanisk helling kombinert med god overkroppen styrke.

Instruksjoner

• Øke hette hengslene fullt oppreist plassering. Angi montering bolter for hver side på hetten, innen rekkevidde fra hood hengslene. Det bør være fire montering bolter, to per side.

• Grab en side av panseret og har hjelperen ta den andre siden. Løft den opp og gå det over Camaro fra fronten av bilen til baksiden av panseret linjer opp med hette hengslene.

• Tre første montering bolten i hengsel festet nærmest frontruten med én hånd mens du holder panseret på plass med den andre hånden. Kontroller at hjelperen holder hans eller hennes side jevn. Gjenta på den andre siden, med hjelperen threading i første bolten mens du holder panseret jevn. Denne delen er veldig vanskelig, så vær forsiktig med å la panseret krasjer i frontruten eller falle på fronten av bilen.

• Tråd tredje og fjerde montering bolter i stedet for hånd. Skru ned først og andre bolter med socket satt en gang tredje og fjerde er på plass.

• Nøye lavere panseret til lukket posisjon. Se vinkelen på panseret fendere og foran klipp av Camaro. Panseret bør lukke med en lik størrelse gapet begge sider og over foran, ca 1/4 tommers. Når gapet er for vid på den ene siden og for snever på den andre, åpner panseret tilbake og justere den ved å løsne og strammer boltene, én side om gangen, før du kan lukke den med en lik størrelse gapet på begge sider og front.

• Skru ned alle fire festebolter med socket stille når du har panseret samkjørt.