Nnywellness.com

Hvordan endre Veivaksel stillingsføleren på en kommunal


Hvordan endre Veivaksel stillingsføleren på en kommunal

Distributøren huser stillingsføleren veivakselen og kamaksel sensoren Civic. Dette er ikke brukbare i fordeleren. Distributøren må erstattes. Motoren kontroll datamaskinen bruker Veivaksel sensorsignalet for å kontrollere drivstoff injeksjon og tenning system. Honda har alltid hatt et problem med olje siver inn Distributør gjennom en slitt foring, forårsaker feil.

Instruksjoner

• Koble negative batteri terminalen benytter en skiftenøkkel. Koble de to elektriske kontaktene fra distributøren. Fjerne Distributør hetten ved hjelp av riktig socket (og ratchet).

• Merk Distributør base hvor det kontakter topplokk. Sette et merke på undersiden av distributør, og utvide merke topplokk slik Distributør kan installeres i nøyaktig samme posisjon som det ble fjernet.

• Se nøye på Distributør rotoren og foreta en mental note av sin posisjon i forhold til den peker. Honda distributører drevet av kamakselen. Det er to ørene på undersiden av Distributør stasjonen som kompis i tilsvarende nedgangstider i kamakselen. De fleste blir har to ulike størrelser kabelsko slik Distributør kan bare installeres én måte, men noen har like store kabelsko og kan installeres to måter, som er 180-graders ut.

• Fjern de to boltene som fester Distributør til topplokk. Trekk Distributør ut.

• Installere nye distributør, vil o-ringen er på plass. Kontroller at rotoren peker i samme retning som gamle distributør. Installere to bolter og justerer bunnen av distributøren merkene på basen og topplokk. Boltene sikkert.

• Installere Distributør hetten og stram skruene. Installere to elektriske kontaktene og den negative terminalen på batteriet. Stramme skruene og terminal.