Nnywellness.com

Hvordan forbedre gass kjørelengde på en 2002 Dakota


Hvordan forbedre gass kjørelengde på en 2002 Dakota

Med økningen i prisen på gass leter drivere av lastebiler etter den beste måten å spare penger ved å få den beste drivstoff kjørelengde for sine kjøretøy. Basert på "Drivstoff økonomien Guide" publisert av US Department of Energy, får en Dodge Dakota ca 15 miles til gallon i byen og 20 miles til gallon på motorveien, med en anslått årlig kostnad på $2,302. Du kan få bedre gass kjørelengde fra lastebil basert på hvordan du kjører og vedlikeholde din Dodge.

Instruksjoner

• Holde motoren godt avstemt. En skitne, tett opp motoren er ikke ideelt for lagring på gass kjørelengde. Du kan forbedre din kjørelengde opptil 40 prosent bare ved å få motoren i melodi og holder den opprettholdes over tid.

• Holde dekkene utskrifter. Deflatert dekk vil føre kjøretøyet bruke mer gass. Du kan forbedre gass kjørelengde ved ca 3,3 prosent ved å kontrollere dekkene møte den riktig lufttrykk. Å vite ideelt Trykk for dekkene, se etter et klistremerke på innsiden av døren eller se din eier brukerhåndboken.

• Ta hensyn til kjøring atferd. Akselererende bremsing raskt og kjøring med hastighet over fartsgrensen er to av de største årsakene til bortkastet gass. Pacing kjøreopplevelsen og gradvis akselererende, kan du spare drivstoff rundt 33 prosent på motorveien og 5 prosent i byen.

• Adlyde fartsgrensen. Kjøring over fartsgrensen er en viktig medvirkende faktor til å bruke mer gass. Du bruker en ekstra $0.24 per gallon for hver 5 miles du kjører over 60 miles per time.

• Bruk cruise kontroll. For å opprettholde fartsgrensen og unngå de små svingningene i hastigheten som du ikke kanskje merke, lære å bruke cruise kontroll. Om dette er spesielt nyttig på motorveien og lange turer, bruk det også når du kjører rundt i byen. Kjøre lastebil med en konstant fart hjelper bedre gass kjørelengde generelt.

• Ikke la motoren gå på tomgang. Du kan ikke flytte hvor som helst, men kjøretøyet er fortsatt brenner gass. Hvis du kan avslutte motoren for de lengre periodene med venting, vil det hjelpe for å spare drivstoff og penger.

• Fjern noen vekt som du ikke trenger å bære. Om ekstra vekt gjete å berøre gass kjørelengde på mindre biler, er det fortsatt en god idé å rense din pickup og kontroller at du ikke er toting rundt noe unødvendig tungt. Hver ekstra 100 pounds som du bærer kan redusere din miles per gallon ved en full 2 prosent.