Nnywellness.com

Hvordan å sende en SMS til Polen


Hvordan å sende en SMS til Polen

Hvis du trenger å få en rask melding til noen i Polen, SMS - eller tekstmeldinger, er trolig den enkleste og rimeligste alternativet. Du kan få meldingen nøyaktig og raskt, uten å delta i en samtale. Sende en SMS til noen i Polen er ikke mye annerledes enn å sende en lokalt. Det er imidlertid et par skritt du må ta for å sikre at budskapet får til riktig mottaker.

Instruksjoner

• Kontakt tjenesteleverandøren din cellen telefon å sørge for at SMS planen lar deg sende tekstmeldinger internasjonalt, og spesielt til Polen. Du bør også kontrollere priser for å sende og motta en internasjonal SMS.

• Finne valget "Avfatte" en tekstmelding på mobilen. Velg dette alternativet og skriver inn SMS. Du finner dette alternativet under "Meldinger"-menyen på telefonen.

• Angi mottakerens telefonnummer i delen "Til". I USA vil du foran tallet med 011 for utgående kode, da 48 for Polens landskoden. Deretter punch i vanlige nummeret. Hvis det er en null foran mottakerens vanlig nummer i Polen, må du slippe null når du ringer eller sender SMS. Null er for ringer i Polen bare.

• Trykk på "Send"-knappen til å sende ut en tekstmelding. Vente på bekreftelse som angir systemet har sendt SMS.