Nnywellness.com

Hvordan bygge en innendørs HDTV antenne


En digital høy - definisjon fjernsyn (HDTV) antenne har en fordel over analog antenne erstatter i at det er ingen skygger eller forstyrrelser mønstre generert av utsendt signalet. Du kan bygge din egen innendørs HDTV antenne fra noen forsyninger kjøpt fra en jernvarehandel, et par verktøy funnet rundt huset og deler fra en elektronikk butikken eller hobby butikk.

Instruksjoner

• Plass styret i tabellen vannrett. Måle en halv tommen fra nederst til venstre på brettet. Lage et merke med blyant. Mål 2 inches over skjemaet halv tomme merket. Lage et merke med blyant. Mål 5-1/4 tommer fra 2 tommers mark. Lage et annet merke med blyant. Gjenta dette to ganger. Kontroller merker på styret ligner på bunnen av brettet.

• Skru en skrue halvveis inn i hver av merkene på styret med elektrisk skrutrekker. Bøy hver av 14 tommers lange ledninger i halvparten å danne en "U"-form.

• Plassere "U" av en wire rundt nedre venstre skruen på brettet. Rotere to gratis endene av kabelen mot deg. Gjenta denne fremgangsmåten med ledninger og skruene på bunnen av brettet. Gjenta denne fremgangsmåten med skruer og ledninger på toppen av styret, bare rotere to gratis endene av ledningene fra deg.

• Plass avslutter en av to 20 tommers lange ledninger under skruen på bunnen venstre skruen på brettet. Kjøre ledningen til neste skruen på styret, deretter neste skruen på bunnen av brettet og deretter neste skruen på brettet. Gjenta dette med andre 20 tommer lang wire, bare starter øverst til venstre skruen på bordet.

• Pakk eksponert avslutter en av det to telegrammer knyttet til koaksial kortet til en av to 20 tommers lange ledninger nær midten av brettet. Pakk den andre synlige ledningen av koaksial overgangen til den andre 20 tommers lange ledningen nær midten av brettet.

• Skru ned alle skruene med elektrisk skrutrekker. Lag en stripe av elektriske tape rundt en av to 20 tommers lange ledninger der de krysskravering hverandre.

• Snu styret. Plassere en av de to skjermene loddrett på brettet om én tomme i venstre side. Spiker skjermen til styret med fire eller flere spiker. Plassere andre skjermen vertikalt på brettet om én tomme i høyre side og gjenta nailing prosessen.

• Skru en slutt på koaksialkabelen til gjenget hull for koaksial kortet. Skru den andre enden av koaksialkabelen til koaksial tilkobling på HDTV.

Tips og advarsler

  • Bruk arbeidshansker når bøyd ledninger for å beskytte hendene.