Nnywellness.com

E36 DIY: fjerne Dash konsollen


Dash konsollen på din BMW E36 brukes til å huse kombiinstrumentet, radio og oppvarming kontroller. Hvis konsollen blir skadet, vil komponentene som huser ikke lenger fungere. Hvis instrumentet klyngen som blir skadet det kan også være en alvorlig sikkerheten utsendelse når du er på veien. Det beste å gjøre er fjerne konsollen fra dashbordet for å ha delene repareres eller erstattes.

Instruksjoner

• Åpne opp panseret på BMW og bruke en socket fastnøkkel til å fjerne klemme bolten på negative batteriet terminal. Trekke negative kabelen fra terminalen.

• Bruk hendene til å trekke ansikt tallerken bort fra dashbordet. Plass platen til side. Fjern knotter og ringer av utstyret på forsiden av bindestrek og sted med ansiktet platen.

• Bruk en stjerneskrutrekker for å fjerne skruene løs en/c vent dekker på plass. Fjerne dekslene fra dashbordet. Skru ut skruene som holder radioen og dens brakett på plass. Skyv radioen av dashbordet. Løsne elektrisk ledningene på baksiden av radioen og fjerne det helt fra dashbordet.

• Finn de to skruene som fester gummi rammen rundt kantene av instrumentet klyngen. Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne skruene og trekk frontdekslet bort dashbordet.

• Løft klyngen av dashbordet. Nå rundt på baksiden av klyngen og trekk ut elektriske kontakten og ledninger. Fjern klyngen helt fra BMW å fullføre fjerningen av konsollen.