Nnywellness.com

Hvordan erstatte båt Trailer trommelbremser


Trommelbremser på baksiden av båten tilhengeren er utviklet for å stoppe bakhjulene slår ved å bruke friksjon på innsiden av bremsen trommene. Trommelen bremsen montering på båten tilhengeren består av en indre og ytre brems sko, brems sko avkastningen kilder, brems sko tilbake våren klipp, hjulet sylinder og brems sko innstilt. Alle disse bak bremsing komponentene arbeider sammen for å stoppe bakhjulene slår. Alltid erstatte bremseskoene før skoen materiale tykkelse når 1/8 tommer.

Instruksjoner

• Trekke båt traileren på en flat overflate og ta båten fra ballen stikk. Kontroller at båten tilhengeren er nivå.

• Løsne det lug vanskelige problemer fra begge bakhjulene om en fjerdedel av en sving mot klokken med dekk verktøyet.

• Jack driveren siden bak av båten tilhengeren med en jack og sted en av jack står under bakakselen. Kontroller at jack stativet er minst tolv til seksten inches fra baksiden av wheel hub montering. Lavere båt traileren på jack står og fjerne plugg.

• Jack passasjer side bak av båten tilhengeren med jack og plasser den andre jack stå under bakakselen ca 12 til 16 inches fra baksiden av wheel hub montering. Lavere traileren på jack står og la kontakten på plass.

• Finish løsne og fjerne det lug vanskelige problemer fra bakhjulene. Trekke hjulene av og plassere dem flate ned. Starte erstatningsprosessen brems sko av driveren siden bakerste hjul huben.

• Finn runde støvdekselet foran brems trommelen. Tapp støvdekselet utover med en gummihammer før det er fri for brems trommelen. Sett støvdekselet i et trygt område.

• Fjerne cotter pin fra slottet mutteren som holder bremsen trommelen på plass med Tanga. Bøye cotter pin rett og trekk den ut av sentrum av slottet mutteren med Tanga. Løsne og skru mutteren slott med en 1/2-tommers stasjon ratchet, utvidelse og en 1/2-tommers stasjon socket. Når slottet mutteren er ute av veien, riste brems trommelen frem og tilbake med hendene for å løsne rullelager i brems trommelen. Trekk lageret ut sammen med flat vaskemaskinen som er bak rullelager. Plassere deler i et trygt område.

• Trekk brems trommelen rett ut med hendene. Hvis trommelen er fast, bruke gummihammer trykke baksiden av trommelen før det er løs nok til å fjerne fra bremseskoene. Trekke trommelen av og sett det til side.

• Fjern to øvre avkastningen kilder som finnes på op av backing plate med en våren flytting verktøyet. Også fjerne vaskemaskinen som er bak avkastningen kilder. Løsne bremsen våren retainer klippene fra hver brems sko med en brems våren retainer flytting verktøyet. Trekke kuleholderen klippet, retainer våren og kuleholderen av bremseskoene og plassere dem i et trygt område.

• Dra toppen av den ytre brems sko av brems innstilt på bunnen av backing plate. Fjern brems innstilt og skiftenøkkel våren fra backing plate med hendene. Grab bremseskoene øverst og pivotere sko fra hjulet sylinderen og av backing plate.

• Overføre alle nye oppbremsing tilbehør som kommer med nye brems sko kit til nye bremseskoene. Dette inkluderer retainer kildene, tilhengere og retainer klippene. Plasser den nye brems sko med nye oppbremsing tilbehør på backing plate. Plasser brems innstilt og skiftenøkkel våren tilbake på bunnen av backing plate. Trekke ut nederst bremseskoene og plasser nederst bremseskoene på brems innstilt. Rehook skiftenøkkel våren med hånden.

• Skyv vaskemaskinen tilbake over toppen tilbake våren ankeret. Rehook to øvre avkastningen kilder til ankeret og hver brems sko. Kontroller at alle nye oppbremsing tilbehør er riktig knyttet til bremseskoene og backing plate. Flytte til bakre passasjer side av båten trailer gjenta samme prosess som beskrevet i fremgangsmåten ovenfor for å erstatte trommelbremser. Inspisere Bremsetromler for eventuelle skader som cracking eller bryte.

• Skyv trommer over nye bremseskoene. Hvis trommer ikke passer over nye bremseskoene, fjerne gummi pluggen på nedre baksiden av backing plate med en flat-head skrutrekker. Skyv en flat skrutrekker i access hullet og finne star brems innstilt girene. Slå star brems innstilt girene mot klokken med flat-skrutrekker før bremseskoene har trukket lav nok til å skyve trommelen. Skyv brems trommelen over nye bremseskoene og justere bremseskoene slik at skoene er omtrent 1/8 tommer fra innsiden av trommer.

• Sette flat vaskemaskinen, rullelager og slottet mutteren på spindelen i brems trommelen. Skru mutteren slottet på fast med hendene. Helt stram slottet mutteren med ratchet og socket. Oppslag cotter tilbake gjennom sentrum av slottet mutteren og bøye cotter pin med Tanga slik at det ikke kommer ut av mutteren og slik at mutteren ikke tilbake av til spindelen. Plasser støvdekselet tilbake på midten av trommelen. Tapp støvdekselet på plass med gummihammer.

• Skyv begge bakhjulene på hjulmuttere og skru det lug vanskelige problemer på stramt. Jack begge sider av båten tilhengeren og fjerne jack står. Lavere båt traileren til overflaten og finish stramme det lug vanskelige problemer med verktøyet dekk til det lug vanskelige problemer er svært stramt.

Tips og advarsler

  • Når du justerer nye bremseskoene på innsiden av brems trommelen, bruk flat skrutrekker til å vri star brems innstilt med urviseren til bremseskoene plasseres ca 1/8 tommer fra innsiden overflaten av trommelen brems.
  • De fleste alle nye brems sko kits kommer med nye oppbremsing tilbehør. Hvis ikke, gjenbruke gamle oppbremsing tilbehør å sette nye bremseskoene sammen.
  • Hvis bremsen trommene har omfattende skade, erstatte trommer med nye trommer.
  • Installer aldri nye bremseskoene en overdrevet slitt eller sprakk brems Drum. Dette kan føre til farlig ujevn bremsing og forårsake brems trommelen å bryte i to.
  • Vær forsiktig når du arbeider under en båt trailer på jack står.