Nnywellness.com

Hvordan koble parabolen brytere


Hvordan koble parabolen brytere

En rett-bryter, også kjent som en multiswitch, er en enhet for å dele signalet fra en satellitt parabol TV-tjeneste til to eller flere mottakere slik forskjellige kanaler kan vises i forskjellige rom samtidig. Bryteren inneholder krets for å behandle signalene fra kablene kjører ut av to LNBs (lav støy blokkering) på satellitten inn i bygningen. Koble bryteren på punktet der kablene angi en bygning lar brukeren dele signalet og ledninger til forskjellige rom for å koble satellitt-tjeneste til flere TV-apparater.

Instruksjoner

• Koble de to kablene inn i bygningen fra parabolen til LNB1 og LNB2 kontaktene på multiswitch. Kontaktene kan også merket i eller inndata. Kabler koble ved å slå coupler på hver ende klokken rundt gjengede jack.

• Koble en koaksialkabel til hver utgang for å henge opp så mange TV-apparater som ønsket, avhengig av tilgjengelig antall utgangene. For eksempel vil koble satellitt parabol TV-tjenesten til tre forskjellige fjernsynsapparater, koble en kabel til hver av de tre første utgangene. Hver kontakt er merket i rekkefølge, for eksempel RX1, RX2, RX3 og RX4.

• Koble hver kabel til en mottaker kompatibel med tjenesten satellitt med LOKKE IN-kontakten på baksiden av mottakeren.

• Koble en koaksialkabel til mottakerens ut til TV-kontakten og koble den andre enden til RF IN-kontakten på baksiden av hver TV.

Tips og advarsler

  • Bruke komponent AV eller S-video-kabler til å koble mellom mottaker og TV for bedre bilde og lydkvalitet. De fleste mottakere er utstyrt minst med et sett av fargekodede kontaktene å matche de gule, hvite og røde kompositt AV-kablene til kontaktene. Pluggene på den andre enden av kablene koble på samme måte på baksiden av TVEN. S-video forbinder med en runde plugg som inneholder fire pinner i midten som fire hullene i S-video-kontakten på mottakeren og TV.
  • Koble mottakere og TVer fra elektrisitet under tilkobling en parabol satellitt multiswitch til koaksial kabler mellom satellitt og annet utstyr.