Nnywellness.com

Gratis General Motor feilsøking symptomer


Gratis General Motor feilsøking symptomer

General Motors ble grunnlagt i 1908. Det begynte som en byggmester i hestekjerrer, men begynte å lage biler. Det ble raskt kjent som en av de ledende bilprodusenter i verden. Selskapet utgangspunktet bare eid Buick Motor Company, men innen få år den fikk ervervet over 20 andre selskaper som Oldsmobile og Cadillac. Selskapet begjært konkurs i 2009, og mange av deres biler har hatt vanlige problemer.

Servostyring feil

GM måtte utstede en tilbakekalling tidlig i 2010 for en rekke forskjellige biler på grunn av servostyring problemer. Servostyringen kan plutselig uten varsel og føre til ulykker og skader. Største symptomet på feilen ville være mye mer motstand i rattet. Rattet vil fortsatt være operativ i dette tilfellet, men det er veldig vanskelig å slå. Tilbakekalling påvirker Chevy Cobalts fra 2005 til 2010, Pontiac G5s fra 2007 til 2010 og Pontiac modeller som selges i Mexico og Canada.

ABS bremser feil

Mange GM biler har hatt problemer med deres anti-Lock bremsesystemer. Systemet kan noen ganger ikke, spesielt på Pontiac modeller. Den enkleste måten å fortelle når dette skjer er hvis ABS advarsel lyset kommer i dashbordet. Parkering brems lyset kan flimre på og av, selv når bremsen ikke er engasjert. Styring kan bli vanskeligere som bremser utøve press på hjulene når de ikke skal. "Sjekk motor" lyset kunne komme på i dette tilfellet. Bilens datamaskin kan deaktivere alle cruise kontroll valgmuligheten så vel som svar på advarsel lysene går ut. Feil hastighetssensorer er ofte årsaken til problemene og en diagnose kan finne hvilken som skal erstattes.

Motorproblemer

Chevy 350 motoren ble brukt i mange høy ytelse modeller av GM biler som Corvette og Camaro på grunn av sin evne til å generere mer kraft. Motoren har blitt brukt i lastebil modeller også. Hvis motoren starter røyking i den første eller tredje utstyret, er det sannsynligvis et problem med ringene eller en av ventilene. Hodet pakning kan bli skadet i dette tilfellet, og motoren må erstattes. Motoren har også vært kjent å ha problemer med å starte jevnt i kulden på grunn av hindringer som danne choke. Dette krever en mekaniker hjelp, avhengig av hvor alvorlig tresko er.