Nnywellness.com

Hvordan installere hetten fjærer på en Camaro


Hvordan installere hetten fjærer på en Camaro

Bil hood kilder hjelpe drivere ved å feste til panseret på motorrommet, hjelpe løfte og holder panseret på plass mens motoren reparerer eller vedlikehold utføres. Noen Chevy Camaros kom lager med hette fjærer. Men over tid kildene har slitt eller ikke var inkludert på en entusiaster bil. Som antall samleobjekt for denne vintage bil stilen fortsetter å vokse, leverer ettermarkedet produsentens økende antall ettermarkedet deler for det. Stedet har hetten fjærer installert en bil butikk, hjem mekanikk velger for å installere deler seg en ettermarkedet del mange entusiaster leter er panseret våren.

Instruksjoner

• Pop panseret utgivelsen på Camaro og løfter panseret. Antagelig vil det være en metall prop stang i motorrommet som du kan bruke til å støtte panseret opp mens du arbeider på den. Hvis ikke, du kan mote én av en gammel kosteskaft eller har en hjelper hold det for deg. Finn hette hengselet monteringsbrakettene på i bakover del av hetten.

• Bruker den passende størrelse ratchet, løsne og ta ut boltene fra én av monteringsbrakettene på panseret. Fjerne og erstatte bare en hengsel samtidig vil tillate deg å holde panseret montert og justert på bilen under prosessen og vil høyeste hastighet snu tiden på dette prosjektet. Fjerne boltene holder hengslet i bil rammen på innsiden av motorrommet samt.

• Finne den riktige hengselet våren for siden av bilen du arbeider med (dvs høyre eller venstre) og bruke leverandørleverte maskinvaren montere våren til bil rammen i stedet for den gamle hengslene. Pass på å montere hengslet i sin stående, ikke dens lukket stilling, å gjøre det enklere å montere panseret på våren.

• Igjen, bruke den medfølgende maskinvaren, knytte hette våren til monteringsbraketten av Camaro hette. Gjenta trinn 1-3 for den andre siden og fjerne prop stangen fra indre av motorrommet ved å fjerne dens montering bolter.

Tips og advarsler

  • Som det var noen Camaros som fulgte med denne funksjonen, må du kanskje lykke sjekke Skraphandlere eller scrapyards for ødelagt eller summert Camaros med hette fjærer å være hadde for lave priser.
  • Husk å montere fjærene på riktig side av bilen som monteres opp ned eller på feil side kan forårsake skade på hette og andre karosserideler.