Nnywellness.com

Mustang sprøytebrukere: fakta


Drivstoff injektoren er en viktig komponent i Mustang og dreiemoment, hestekrefter og rpm ytelse avhengig alle på en ren og riktig fungerende injektor. Injektoren i Mustang er tilgjengelig i en rekke forskjellige størrelser.

Tett System

Drivstoff injektorer kan bli tett og forstyrre driften av din Mustang. Dette problemet oppstår vanligvis i Mustangs som har kompressorer eller turboladere eller kjøretøy som har blitt mye endret. Disse situasjonene øke flyten av drivstoff gjennom injektoren, som over tid forårsaker komponenten å bære ned mer raskt.

Øker ytelsen

Mustang drivstoff injektoren modeller er differensiert av deres strømningshastigheter i pounds per time, som 24 lbs., 42 lbs. og 80 lbs. oppgradering av din injektor vil øke kraften potensialet i motoren. En større kapasitet Mustang injektor pumper mer drivstoff raskere til motoren din.

Erstatte din drivstoffet injektoren

Mustang drivstoff injektorer normalt vare mellom 15,000 til 30.000 miles før måtte betjenes av en mekaniker. Vedlikehold avgjør om systemet skal rengjøres eller erstattet med en ny drivstoff injektoren.