Nnywellness.com

Hvordan erstatte en Alternator i en S420 Mercedes


Dynamoen i en Mercedes S420 er generator som leverer strøm til de elektriske komponentene i bilen. Uten dynamoen måtte bilen stole på batteriet. Mens det kan stole på batteriet, batterilevetid er strengt begrenset, og batteriet vil dø innen 30 til 45 minutter på det meste. Når batteriet lyset kommer på og forblir på, er det vanligvis dynamoen, ikke batteriet, som må byttes ut (selv om batteriet må også byttes på grunn av en svært lav kostnad som det ikke kan komme).

Instruksjoner

• Koble kabelen til negative batteriet terminal. Løsne mutteren på kabelklemmen kjører til negative terminalen med en socket skiftenøkkel batteriet og skyv klemmen av terminalen.

• Åpne Shack og ser rett på forsiden av motoren. Du vil se et belte som "slanger" gjennom et system av trinser. Dette er den serpentin beltet, også kalt en "driftsreim." Må fjernes for å fjerne dynamoen. Tegn et diagram av beltet bane og retning. Du trenger dette diagrammet når installere beltet.

• Fjerne spenning på stasjonen beltet med en socket fastnøkkel og en 14mm kontakt. Strammer er på førersiden av motoren, nær fronten av motoren. Strammer bolten stikker ut av motoren skivene system i en 45 graders vinkel, med litt av en Sekskantet figur øverst på bolten og et lite hull i bolten. Slå bolten mot fjerne spenning på beltet.

• Trekk beltet av skivene systemet.

• Fjern den elektriske kontakten til dynamoen.

• Fjerne dynamoen. Fjerne øvre og nedre dynamoen festeboltene. Dynamoen er montert på forsiden av motoren.

• Installere nye dynamoen. Installasjonen er motsatt av fjerning. Kontroller at du orientere stasjonen beltet riktig når du installerer den.

• Forsøk å starte motoren. Så lenge batteriet ikke ble tømt helt når dynamoen ikke bør du kunne starte motoren. Hvis batteriet er død, må du installere et nytt batteri. Å gjøre dette, fjerner kabelen klemmer på batteriet terminalene følge fremgangsmåten i trinn 1. Denne gangen fjerner du både positive og negative kablene. Alltid først fjerne negative kabelen og fest den siste. Når kabelen klemmer er fjernet fra terminalen, ta ut batteriet fra batteriholderen og fall i et nytt batteri. Deretter koble batteriet terminalene og stramme det kabel klemme.

• Kontroller at batteriet lyset ikke holde når Mercedes kjører.