Nnywellness.com

Symptomer på en sprakk hodet pakning i Chevrolet dragsug


Symptomer på en sprakk hodet pakning i Chevrolet dragsug

En sprakk hodet pakning i Chevrolet dragsug kan stave problemer for bileieren. Hodet pakning har kjølevæske, eller frostvæske, i radiatoren; og hvis det lekker, kan det forårsake bilen til overoppheting og forurense olje. Dette kan være en svært kostbar reparasjon på grunn av vanskeligheter med tilgang til hodet pakning. Avgjøre om kjøretøyets problemet er faktisk en sprakk hodet pakning kan hjelpe redde bileieren mye penger unødvendig arbeid og reparasjoner.

Kjølevæske tap

Hvis det er et plutselig fall i kjølevæske nivåer, kan det være et problem med hodet pakning i din Chevy Vortex. Kjølevæske kan lekke ut av en sprakk hodet pakning, og enten gå gjennom systemet for bilen, eller det kan komme inn i stempler og veivhuset.

Søte Smelling eksos

En søt lukt kommer fra din Vortex eksosanlegg kan også indikere en sprakk hodet pakning. Dette skyldes kjølevæsken oppvarmede deretter fordamper i luften. Dette damp spre ikke, andre Steam, som den er blandet med frostvæske.

Milkshake i motoren

I Chevrolet dragsug med en sprakk hodet pakning, kan frostvæske blandes med olje i veivakselen. Hvis dette skjer, vil handlingen av stempler pisk disse to stoffene i en tykk, olje milkshake som pleier å bli brun i farge og svært skummende. Bevis for dette kan finnes i oljetanken eller i ekstreme tilfeller, hele motoren.

Motoren overopphetet

Ved en sprakk hodet pakning er kjølevæsken ikke i stand til å redusere varmen av motoren. Dette kan resultere i motoren kjører varmere enn den burde og forårsake ytterligere skade til motoren, inkludert stempler, svinghjul og starter.