Nnywellness.com

Slik feilsøker du min Shovelhead


Slik feilsøker du min Shovelhead

Shovelheads er Harley-Davidson, store Twin motor modeller som standardutstyr for Harley motorsykler fra 1966 til 1984. Shovelheads gjort 66 hestekrefter på utstillingslokale etasje som er 7 til 13 hester mer enn dagens modeller. Begrepet "shovelhead" eller "shovels" gjelder for alle sykler med at motoren. Shovelheads og foregående modellen kjent som Panheads er mest nostalgically ansett motorsykler av de fleste amerikanske motorsyklister. De var de siste Harleys med kick forretter. Modellen er mest åpenbare feil, og den vanskeligste å finne for de fleste nybegynnere, er at de var kjent for "merking sin plass," som hundene merke deres flekker, unntatt spader igjen små pytter av lekker olje.

Instruksjoner

• Sjekke batteristatusen. Slå petcock å "åpne" eller "reserve", deretter bytter nøkkelen og kjøre brytere på. Fullt åpne choke og forsøker å starte elektrisk start Shovelhead. Hvis starteren plapring eller gjør ingen lyd er batteriet død.

• Sjekk gasstanken. Lene venstre og høyre i rask rekkefølge og lytte for gass sprut i gasstanken. Hvis du er ikke ute av gass og starteren fungerer, men sykkelen vil ikke kjøre, kan problemet være tennplugger. .

• Sjekk din tennplugger på begge sylindere. Slå av bryterne nøkkel og starter, klatre av sykkelen og inspisere din tennpluggen ledninger for åpenbare feil mellom spolen og tennplugger på toppen av spade-formede hoder. Koble plug ledningen fra foran tennpluggen og fjerne pluggen med en 13/16-inch tennpluggen socket og en socket skiftenøkkel. Elektrodene på tennpluggen skal være intakt og dekket med en lys brun eller lys grå belegg. Hvis pluggen fouled eller erodert, endre pluggene til både sylindere.

• Noter noen lyder. Hvis motorsykkelen starter normalt, ri rundt og lytte til motoren. En lyd som en skrivemaskin eller gammeldags betyr at enten ditt støtstenger eller ventilløftere er løs. Squealing lyder kan indikere et problem med bremsene. Bremser som fungerer på senere spader (tidlig spader brukes mechnical bak bremser) men ikke holder (ikke vil nakkens sykkel på en ås, for eksempel) at bremsevæske i brems master sylinder er lav.

• Finn olje lekkasjer. Hvis du har oppdaget olje hvor din spade er parkert på din innkjørsel eller garasje, spray foten pulveret spray over hele motoren. Foten pulveret vil holde seg til kilden til lekkasjen. Shovelhead motorer, spesielt de som er produsert når Harley var eid av amerikanske maskinen og støperi, lekkasje fra mange steder inkludert olje, base pakninger, hodet pakninger og oljepumper.

• Rapportere alle problemer du selv diagnostisere til en Harley mekaniker du stoler hvis du ikke føler deg komfortabel å gjøre reparasjonen selv.