Nnywellness.com

Min Toyota Highlander har en ECM-feil


Toyota Highlander er utstyrt med en motor control modul (EFM) som fungerer som bilens hjernen. Når denne komponenten mislykkes, kan det forårsake motor og girkasse å operere, som sensorer på motoren og trannsmission ikke kan kommunisere.

Beliggenhet

Den Highlander ECM er relativt skjult for å beskytte den fra vann eller utilsiktet skade. Toyota montert ECM direkte bak bilens hanskerommet kupé.

Design

Den Highlander ECM måler ca 8 inches lang med 6 inches bredt av 2 inches tykke. Bærevesken er laget av aluminium og har flere ledninger seletøy koble til den.

Master nøkkel registrering

Highlander krever registrering av hovednøkler - nøkler med en svart farget topp - til nye ECM. Sette inn nøkkelen i tenningen og vente på sikkerheten lys å slå og holde på; Dette betyr at registreringen var vellykket.

Relearning

Highlander har ingen angitte relearn prosedyren, som det er i hovedsak en plug-and-play design når dealership programmer datamaskinen. Du kan imidlertid oppleve mild problemer under kjøring, som: uberegnelig inaktiv, uregelmessig skiftende mønstre eller dårlig drivstofføkonomi. Dette må forventes vil falme med tid.