Nnywellness.com

Bruke en hoppe batterilader kostnad bilbatterier


Bruke en hoppe batterilader kostnad bilbatterier

En hoppe lader, eller hoppe boksen er en bærbar enhet som kan starte en bil som har et dødt batteri. En hoppe lader er i hovedsak et bærbart batteri med hopp kabler innebygd, så du kan bruke den på samme måte som du ville bruke kjører bil for å hoppe starte batteriet døde. En gang du hvile din bil med en hoppe lader, la du bare motoren løpe for å lade batteriet fullt.

Instruksjoner

• Parkere bilen og sett på parkeringsbremsen. Slå av klimaanlegget, radio og alle lysene. Pop hetten sperren og heve panseret for å få tilgang til batteriet. Batterier kan lagres på forskjellige steder i biler. Hvis batteriet i bilen ikke er umiddelbart synlig, se brukerhåndboken for eieren å finne batterirommet.

• Sjekk battericellene. Hvis bilens batteri døde på grunn av en avløpsrenne på strøm fra å forlate nøklene i tenningen eller lysene slått, vil en enkelt hoppe løse problemet. Imidlertid hvis årsaken til batteriet døde ikke er åpenbart, må du kanskje først fylle cellene i batteriet. Med en skrutrekker, Heis dekker cellen. Se i cellene for å se hvis vannivået er lavt. Det er ingen fyll linje i de fleste batterier, men vannet skal nå toppen av cellen. Hvis vannet er lav, hell vann i battericellene én om gangen. Erstatt alle cellen deksler.

• Koble terminalene. Koble røde terminalen klemmen fra hoppe laderen til positiv terminal innlegget på bilens batteri. Positiv innlegget vil merkes med et plusstegn, et merke eller begge. Koble svart terminal klemmen fra hoppe laderen til negative batteri innlegget. Negativ innlegget vil merkes med et minustegn, en svart merking eller begge.

• Starte batteriet. Kabler koblet, slå på hoppe laderen bla eller å slå på strømbryteren. Den elektriske strømkretsen fra hoppe laderen til bilens batteri er nå aktiv. Start motoren på bilen din. Du må gjøre to eller tre forsøk før motoren starter, som det kan ta tid til å overføre til bilbatteriet.

• Med bil fortsatt kjører, slår hoppe laderen og koble fra kablene. Fjern kablene i omvendt rekkefølge du brukte til å feste dem. Fjern svart klemmen fra negative innlegg først, deretter fjerne røde klemmen fra positive innlegg. Lukke panseret. La bilen til å kjøre i minst 30 minutter for å lade batteriet helt.

Tips og advarsler

  • Være sikker på at du kobler positiv klemmen til positiv innlegget, og negative klemmen til negative innlegget. Koble disse kablene bakover kan føre en batteri eksplosjon.