Nnywellness.com

Hvordan du registrerer en rotte stang i Florida


Hvordan du registrerer en rotte stang i Florida

Rotte stenger er street legal i Florida, og eiere må registrere dem i delstaten Florida Department of riksvei sikkerhet og Motor Vehicles (HSMV). En rotte stang er en bil som er lik hot stenger fra 1950 og per definisjon, de brukte kjøretøy. Når du kjøper en brukt bil i Florida, har du ikke å besøke et HSMV kontor for å fullføre tittelen overføringen hvis du kjøper det fra en forhandler som har tillatelse til å utstede midlertidig lisenser.

Instruksjoner

• Få Florida førerkort hvis du ikke allerede har en. Ulisensiert drivere kan ikke registrere biler i Florida, og forsikringsselskaper sikre ikke kjøretøy som ulisensiert sjåførene egen.

• Få forsikring på rotte stangen. Minimum av ansvar og skade på eiendom er $ 10 000 i Florida. Hvis du har forårsaket en bilulykke eller har andre bevegelige lovbrudd, at staten du må bære personskade policyen også. Hvis du skylder penger på et billån for rotte stangen, krever den person eller institusjon som lånes ut du pengene at du bære kollisjon forsikring for å beskytte sine investeringer.

• Sjekk kjøretøy identifikasjonsnummeret (VIN). Kontroller at VIN samsvarer med VIN på tittelen til bilen.

• Gjør en avtale med din lokale HSMV kontor. Mange fylker i Florida kan du planlegge en avtale for å registrere et kjøretøy hvis selgeren av rotte stangen ikke registrere det for deg. Se ressurser for en link til en liste over HSMV kontorer etter fylke og referere til den siste kolonnen til høyre å avgjøre hvis kontoret godtar avtaler.

• Registrere rotte stangen. Bringe attestert tittelen fra den forrige eieren og bevis for forsikring. Plass lisens plate og registrering koden på bilen så snart som mulig slik at du kjører rotte stangen lovlig.

Tips og advarsler

  • Februar 2011 krever staten Florida eiere av nye og brukte kjøretøy en avgift på $225 for å registrere et kjøretøy for første gang. Eiere av brukte kjøretøy må betale gebyr Hvis kjøretøyet er erstatte et annet kjøretøy.