Nnywellness.com

Hvordan koble en PC til en hjem Stereo-mottaker


Hvordan koble en PC til en hjem Stereo-mottaker

MP3s er raske skifter CDer som en favoritt måte å pakke musikk, og mye kan sies om deres mobilitet og brukervennlighet. Men mens digital musikk høres flott ut på en MP3-spiller, PC-høyttalere kan ikke berøre kvaliteten av på stereoanlegget. Med litt oppfinnsomhet, noen kabel og et par minutter, kan du spille av digitale musikk fra harddisken med stereoanlegget og nyte rike lydkvaliteten kan du bare få med en full størrelse.

Instruksjoner

• Se baksiden av datamaskinen. De fleste vil ha tre stereominiplugg knekter knyttet til lydkortet. Hvis du har eksterne datamaskinhøyttalere, koble dem. Det er kontakten du vil bruke.

Så se på stereoanlegget. De fleste vil ha to phono-kontakter med "AUX IN" ved siden av seg. Det er din inngang. Noen nye personlige stereoanlegg har ikke disse innganger, men kan ha en jack å plugge inn en MP3-spiller.

Mål avstanden mellom datamaskinen og stereo til å bestemme hvor mye kabel du trenger.

• Kabelen bør ha rett pluggene-en stereominiplugg med to striper på plugg én ende og to RCA phono-plugger i den andre. Du kan kjøpe denne kabelen på noen kjede butikken for mindre enn $20. Bedre kvalitet skjermet kabel vil kutte ned på noen utenfor støy.

• Mediespilleren er hva vil drive stereo og det er sannsynligvis en på datamaskinen allerede. Windows Media Player fungerer her; Du kan velge en sang med den eller laste hele MP3 biblioteket for tilfeldig. Plattformer VLC er også bra. Mediespilleren bør være en som ikke bruker systemressurser.

• Kobler kabelen til høyttaleren kontakten på datamaskinen og kjøre den til stereoanlegget. Koble den røde pluggen til rød kontakten og sort (eller hvit) pluggen til andre kontakten.

• Åpne datamaskinen mediespiller og laste MP3s du i spillelisten. Sett den på tilfeldig. Bytte stereoanlegget til AUX for Aux-inngang. Angi datamaskinen og stereo volumkontrollene til din smak og nyte musikken.

Tips og advarsler

  • Når du justerer lydnivået på datamaskinen og stereo, starter på et lavt volum og jobbe deg oppover.
  • Prøve å koble en stereo stereominiplugg-til-stereominiplugg Y-kontakt i datamaskinen utdataene. Dette vil gi deg en ekstra plugg på datamaskinens høyttalere.