Nnywellness.com

Hvordan å montere en Grill vakt


Grill vakter kan være stilig tillegg til fronten av en lastebil eller SUV. For truck eieren som bruker sin lastebil for kraftig arbeide som havbeite eller konstruksjon, hjelpe grill vakt beskytte frontdelen fra skade og også bidra til å holde frontlyktene intakt. Grill vakter kommer i en rekke stiler og alle store lastebil produsenten har flere design etter personlige smak. Du kan fullføre grill vakt installasjonen hjemme ved hjelp av en venn.

Instruksjoner

• Plass kontakten under fronten av lastebilen. Husk å plassere kontakten slik at hvile puten vil være i kontakt med en solid del av rammen. Ikke hvile lastebilen på kontakten med axel som det kunne slå og forårsake lastebilen å falle av jack.

• Plass en pidestall jack på hver side av bilen bak foran hjulet og i tråd med rammen. Disse kontaktene er for økning sikkerhet mens du arbeider på lastebilen. Hvis lastebilen faller viktigste jack vil pidestall kontaktene tjene som sikkerhetskopier og langsom lastebilens nedstigningen.

• Se under i støtfangeren foran av lastebilen og finne monteringshullene som grill vakt vil festes til. Disse hullene er plassert på hver side av der lisens plate er montert. Stry kroker er også sikret i disse hullene.

• Kontroller innholdet i grill vakt kit og gjøre deg kjent med maskinvaren.

• Har et par venner Hold grillen vakt på plass mens du legge under fronten av bilen. Linje opp i hullene på støtte bjelker med hullene i bilen. Bruk lukket maskinvaren fra grillen vakt kit for å sikre grillen på plass. Husk å bruke alle bolter til riktig støtte grill vakt.

• Bruk ratchet og socket satt til boltene helt.