Nnywellness.com

Hytte Filter instruksjoner for en Toyota Camry


En av de enkleste vedlikeholdsprosedyrer for mange av dagens biler er å bytte ut et eldre hytte-filter med en ny. Hytte luftfilteret er vanligvis laget av pleated papir og gjør en flott jobb med renhold innkommende luften inn gjennom din Toyota Camry kanaler, aircondition og varmeanlegg. Filteret fanger skitt og allergener, men dens effektivitet avtar over tid, noe som betyr at regelmessig erstatte det slik ren luft.

Toyota Camry

Toyota Camry har vært solgt kontinuerlig i USA siden 1980. Hytte filtre begynte å dukke opp i Camry bare med 2002 og nyere modeller. Bekrefte din modellår før du fortsetter.

Instruksjoner

Bestemt, detaljerte instruksjoner, se bilens bestemt reparasjon manuell; men generelt kan du erstatte hytte filteret ved å gjøre følgende:

Åpne opp i hanskerommet og fjerne innholdet. Ta tak i åpne hanskerommet og klemme på begge sider. I hanskerommet ville popmusikk ut, avslørende hytte air filter enhet. Noen modeller kan ha en støtte skrue på plass. Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne den. Med hånden, presse klippet holder filteret på plass, og deretter fjerne gamle filteret og kast.

Ta nye luftfilteret av sine beskyttende skjede, og sett den pilen side ned. Bruke utklippet for å sikre det nye filteret. Installere i hanskerommet svinge den tilbake på plass. Skru inn skruen, hvis nødvendig. Returnere innholdet i hanskerommet.

Tips

Følg produsentens retningslinjer for hytta filter vedlikeholdsintervaller. Men hvis du merker luftstrømmen er begrenset når du bruker klimaanlegg eller heater, eller når du har ventilene åpne, erstatte filteret. I tillegg betyr en muggen lukt du skal erstatte hytte filteret.

Mens en papir luftfilter tilstrekkelig fungerer, kan du vurdere å erstatte filteret med en laget av kirurgiske bomull gasbind. Disse filtertypene sist lenger, kan renset og gjenbrukes, og gjøre en bedre jobb med å filtrere ut støv, allergener og andre forurensende stoffer.