Nnywellness.com

Hvordan spore en ikke-GPS-telefon


Hvordan spore en ikke-GPS-telefon

Mens de fleste mobiltelefoner kommer med GPS-sendere for å gjøre E-911 samtaler - et krav etter 9/11 - er det mulig å spore telefoner på andre måter. Med telefoner som ikke har en GPS-brikken eller program i dem. Du har flere alternativer når sporing ned en mobiltelefon plassering, men de må være installert på telefonen på forhånd, ellers vil du ikke kunne finne telefonen hele.

Instruksjoner

• Snakk med mobiltelefonen din leverandør hvis det finnes en sporing program tilgjengelig for telefoner. Verizon, AT & T og Sprint har familien sporing planer som lar deg sjekke din mobiltelefon gjeldende plassering via Internett. Ringe leverandøren og be om at dette alternativet aktiveres eller lagt inn på telefonene.

• Gå til leverandørens hjemmeside og sette opp en konto for telefonen sporing. Ring kunde representant for retninger, og gi din telefonnumre, kontoinformasjon, personlig informasjon og kontrollere alle bokser må vise at du godtar vilkårene og betingelsene av telefonen sporing programmet.

• Logg inn på kontoen fullført og sjekke gjeldende plasseringen av telefonen og alle andre mobiltelefoner på programmet.

• Last ned en sporing program på telefonen. Denne alternative metoden bør brukes når leverandøren ikke har et sporing program. Last ned sporing, som Google Latitude, og lagre den på datamaskinen.

• Koble telefonen til datamaskinen, med en forbindelseskabel, og installere programmet. Når programmet er installert, koble telefonen og tilgang til sporing programmet konfigureres.

• Opprette en profil på programvareleverandøren nettside, og innlogging. Du skal kunne spore telefonen av, gjennom Internett-kontoen.