Nnywellness.com

Hvordan bruke Bose livsstil høyttalere med mottaker


Hvordan bruke Bose livsstil høyttalere med mottaker

Bose livsstil er mellomstore høyttalere laget for hjem stereo og hjem teater bruk. Livsstil serien er utstyrt med forhåndsinstallerte høyttalerkablene i en spesiell plugin som kobler til Bose mottakere. Disse proprietære tilkoblinger gjør trekke opp livsstil Bose systemet raskt og enkelt, men presentere en utfordring hvis de ønsker å koble høyttalerne til et annet system og bruke dem med et annet merke av mottakeren. En Bose høyttaler adapter kan konvertere pluggen slik standard høyttalerkablene kan brukes med en annen mottaker.

Instruksjoner

• Sett pluggen på slutten av en Bose livsstil høyttalerkabelen inn den tilsvarende kontakten på en Bose høyttaler adapter.

• Stripe 1/2 tommers isolasjon av hver av to tråder på en ende av en høyttalerledningen.

• Rød høyttalerledningen inn i hullet under røde terminalen på Bose høyttaler kortet. Trekk røde våren for å avsløre hull for innsetting av ledningen.

• Koble den andre ledningen til den svarte terminalen på kortet på samme måte.

• Kle 1/2 tommers isolasjon av de to trådene på den motsatte enden av høyttalerledningen og koble til en rekke terminalene på baksiden av mottakeren. Gjenta tilkoblinger for en andre Bose livsstil å koble opp et par høyttalere til mottakeren.

• Slå på mottakeren og aktivere to tilkoblede Bose livsstil høyttalerne ved å trykke den tilsvarende høyttaler-knappen på kontrollpanelet høyttaler. For eksempel hvis Bose livsstil er koblet til terminalene for Høyttaler System 1, trykk på knappen for at høyttalersystem. Juster volumet på mottakeren til ønsket nivå.

Tips og advarsler

  • Slå av mottaker eller forsterker mens koble Bose høyttalerne til kortet og høyttaler ledningen.