Nnywellness.com

Makt vinduet sikkerhet


Makt vinduet sikkerhet

Elektriske Vinduer er kilden til mange dødsfall og skader hvert år. Det er lett å finne det vindu knappen ved et uhell, forårsaker det å lukke i hånden, finger eller selv halsen.

Trygghet

Nr. 1 måte å holde barnet fra å treffe en strømbryter vinduet ved et uhell, er å ha dem slitasje sikkerhetsbeltene riktig, eller Sørg for at de er trygt i et riktig installert bilsete. Også be dem å aldri spille med bryterne vindu. Låse tilbake vinduskontrollene hvis bilen tillater dette.

Sikkerhet-svitsjer

I eldre modellbiler, er vinduet strømbrytere innfelt i døren, nær armrest. Siden disse bryterne er sensitiv, er det lett å utløse én ved et uhell. Nyere biler har bryterne vinduet plasseres høyere opp på døren, hvor de er vanskeligere å treffe ved en tilfeldighet. De er også utformet slik at du vil lukke vinduet, må du trekke opp på bryteren.

Statistikk

I 2007, ble siste år studerte, fem personer drept i USA av kvelning på grunn av en makt vinduet feil eller uhell, ifølge National Highway Traffic Safety Administration. Samme år ble 2000 personer skadet av strøm vinduer.