Nnywellness.com

Hvordan installere OEM tåkelys


Hvordan installere OEM tåkelys

De fleste biler kommer i dag med OEM tåkelys installert fra fabrikken. Uendelig nyttig, de prosjektet lyset nær bakken, under tung tåke som kan skjule din visjon ved tradisjonelle frontlykter. Hvis bilen ikke er utstyrt med tåkelys, ta hjertet. Hvis du har grunnleggende gjør det selv ferdigheter, installere et par tåkelys er et relativt enkelt prosjekt. Faktisk, kan mange programmer oppnås i løpet av få timer.

Instruksjoner

• Parkere bilen på en plan overflate fra trafikk og sett på parkeringsbremsen. Skyv under fronten av bilen så du kan nå baksiden av støtfangeren. Monter de tåke lampe hus til undersiden av støtfanger, i den nedre air demningen. Det vil trolig være en monteringshul for tåkelys allerede i støtfangeren. Alt du trenger å gjøre er å legge dem.

• Mate tåke lampen ledningsnett tilbake og opp gjennom motorrommet langs førerens side støtfanger slik at det ut av veien for varme og bevegelige deler. Kjøre røde strømledningen til positiv batteri terminalen, og svart bakken ledningen til den negative terminalen eller en nærliggende ramme jording punkt.

• Mate bryteren tåke lampe gjennom brannmuren. Det beste stedet for dette er trolig på av styrekoplingen - tilgang hullet vil være største der med en gummi støvel å holde fuktighet ute.

• Sett inn bryteren kontroll i aksjen montering posisjon på dashbordet. OEM tåke lampe kit inkluderer instruksjoner i hvordan du riktig montere bryteren med lager monteringsutstyr. Denne maskinvaren varierer fra kjøretøy til kjøretøy, med ingen to er likt. Koble ledninger til bryteren følge installasjonsinstruksjonene fra produsenten.

• Test tåkelys, deretter parkere bilen ca ti fot fra en garasjeport eller vegg og justere lysene slik at de selv og prosjekt en ca en til to fot opp på overflaten.