Nnywellness.com

Hvordan spore en mobiltelefon uten brukeren å vite


Hvordan spore en mobiltelefon uten brukeren å vite

Kan du spore en mobiltelefon uten at brukeren vet, hvis han er et familiemedlem eller en ansatt, slik at du kan holde øye med sitt oppholdssted. De fleste mobiltelefon GPS programmer vil holde deg fra å gjøre dette, som de vil varsle mobiltelefonbrukeren når han blir sporet. Men det er en håndfull spion-programvare som lar deg spore en smarttelefon uten noen å vite. Husk at det er OK å spore mobiltelefoner som du eier, men sporing en mobiltelefon som du ikke eier er ulovlig i de fleste delstater.

Instruksjoner

• Kjøpe en programvare som lar deg spore mobiltelefonen. Flere spion programvare som Flexispy og MobileSpy EStealth, vil tillate deg å gjøre dette. Fra 2010 disse programmene varierer i pris fra $$ 49 til $250. Ikke bare vil de gi deg GPS koordinater på telefonen, men også lar deg lese tekstmeldinger og se mobiltelefon ringe loggbøker.

• Last ned Flexispy. Denne programvaren lar deg lytte til telefonsamtaler, posten tekstmeldinger og kontroll telefonen av dine barn eller ektefelle fra en ekstern plassering. Også får telefonens GPS-basert sted og opprettholder en logg over alle telefonens aktiviteter. Disse detaljene kan nås via kontrollpanelet bruker programvaren nettsiden. Programvare prisen avhenger av pris planen valgt og varierer mellom $100 til $250. Den minst kostbare planer, men mer begrenset i funksjoner, fortsatt vil tillate deg å styre telefonens SMS aktivitet og logge detaljene; men inkluderer det ikke spionere på telefon samtaler.

• Få MobileSpy. En gang installert, lar MobileSpy deg overvåke tekstmeldinger, Logg detaljer om tekstmeldinger, anrop og GPS steder med faste intervaller på 30 minutter. Dette programmet kan du lytte til telefonsamtaler, men vil ikke oppdatere deg på hva tallene blir kalt. Akkurat som Flexispy sendes aktiviteter til Kontrollpanel som bare du har tilgang til. MobileSpy er kjøpt som et årsabonnement av $99.97 eller kvartalsvise abonnementet av $49.97.

• Kjøpe E-Stealth Bluetooth spion. E-stealth anses å være den ultimate spying programvaren for mobiltelefoner som bruker Bluetooth til å spionere på noen telefon med en aktiv Bluetooth-tilkobling. Når det er forbundet med måltelefonen det vil gi deg plasseringen av telefonen hver 30 minutter og vil også tillate deg å lytte på samtaler, lese tekstmeldinger og se telefonens anropslogg. E-stealth har også et antall henting funksjonen, som kan brukes til å hente tallene lagret på en persons telefon uten personen merke.

Tips og advarsler

  • Ikke spore en mobiltelefon som du ikke eier. Dette er ulovlig og straffbart ved lov.