Nnywellness.com

Hva er gratis-å-luften TV?


Hva er gratis-å-luften TV?

Free-to-air TV refererer til TV-stasjoner som sendes over hele verden uten kryptering blokkere resepsjonen. De er forskjellige fra lokale luftpost ved at de sender over hele verden i stedet for bare lokalt. Noen kan motta disse TV-stasjoner uten å betale for tjenesten, forutsatt at de har utstyret til å gjøre dette.

FTA vs Standard kringkasting

Free-to-air stasjoner bruker satellitter til å overføre signalene, mye som de fleste kabel- og satellitt-stasjoner gjør. Dette er hvor de skiller seg fra de fleste gratis radiostasjoner som bare kringkaster gjennom antenner. Det er noen lokaliserte TV-stasjoner som sender over satellitter for å gjøre dem fri-til-luft-stasjoner.

FTA vs kabel/satellitt

Free-to-air stasjoner Krypter ikke sine signaler når de overfører dem, i motsetning til de fleste kabel/satellitt-stasjoner. Det er derfor noen får stasjoner uten å abonnere en leverandør som dekrypterer signalet og/eller gir kunden med utstyret gjøres.

Utstyr

For å få ledig-å-luften TV, trenger folk fortsatt spesialutstyr, som ligner på utstyret som brukes for satellitt TV-pakker. En parabolantenne er obligatoriske, sammen med en FTA-mottaker som kan motta MPEG-2 video; Dette er engangs utgifter i motsetning til den månedlige abonnementet som kabel-/ pakken krever. Mange forhandlere selger disse mottakere og utstyr, og de gir ofte lister av tilgjengelige FTA kanaler.

Land

Flere land i verden har flere ledig-å-luften TV stasjoner tilgjengelig for mottak. Antallet og typen radiostasjoner tilgjengelig i et land, avhenger av hvilke typer retter solgt i landet og frekvenser de kan motta. Europa er ledende på dette området, med land som Tyskland mottar mer enn 100 slike stasjoner. Europas territorielle stasjoner, ironisk nok, er kryptert for opphavsrett formål, men de fleste retter solgt i disse landene er dekryptering teknologien nødvendig.

Penger

Fordi ledig-å-luften stasjoner ikke får penger fra abonnementsavgifter, må de genererer inntekter andre steder. Dette kommer vanligvis fra bedriftens reklame, skatt dollar og/eller offentlige donasjoner, mye som standard kommersielle eller offentlige stasjoner får pengene.