Nnywellness.com

Hva gjør et typiske Business telefonen nettverk?


Hva gjør et typiske Business telefonen nettverk?

Bedrifter med mer enn én telefon krever ofte et system som gjør samtalen transport, forsendelse og konferansesamtaler samt andre nyttige funksjoner. Telefon på et kontor kan være nettverk på forskjellige måter.

Centrex

Enkel telefoner kan brukes med Centrex og har fortsatt tilgjengelige spesialfunksjoner.
Centrex er et system som tilbys av lokale exchange transportøren (land linje telefonselskap) som gir en bedrift alle funksjoner men uten utstyr på virksomhetens nettsted.

Viktige systemer

Systemet telefoner har knapper for egne telefonlinjer og andre funksjoner.
En nøkkel system krever utstyr på kundens premiss at vanligvis passer inn i en liten boks montert på en vegg. Separat telefonlinjer på systemet og funksjoner vises på forskjellige knapper på telefonsett. Spesielle telefonutstyr må brukes.

Private Branch Exchange (PBX)

En privat gren utveksling (PBX) brukes vanligvis i større office-innstillingene og krever mer utstyr enn en nøkkel system. Brukere har utvidelser og ringe et nummer, vanligvis 8 eller 9, for å få en ekstern linje. Linjene, som kalles også badebukser, deles av brukere.

Hybridsystem

En hybridsystem har funksjoner for både systemet og PBX. Dette er vanligvis en PBX-system med telefonsett kan direkte velge utenfor linjer eller extensions benytter knapper på settet.

Voice Over Internet Protocol (VoIP)

Stemme over Sykehuslege protokollen (VoIP) bruker Internett til å sende kall. Spesialutstyr er nødvendig å koble telefoner til Internett. Hvilke typer telefonsett brukes varierer.