Nnywellness.com

Typer Honda sykler


Typer Honda sykler

Ifølge "Daglig drivstoff økonomien tips," ikke Sochiro Honda, grunnlegger av Honda Motor organisasjon, opprinnelig tenkt å produsere motorsykler. Honda hadde en lidenskap for kjører fort og racing og verdsatt riding høyt presterende sykler. Siden grunnleggelsen av Honda Motor organisasjon i 1948, Honda rykte for å bygge høy kvalitet, kraftig, godt designet sykler har resultert i Hondas rangering som en av «Bestselgere i motorsykkel markedet» i 2010. Honda motorer serverer et internasjonalt marked med scootere, elegant touring sykler, sportslige sykler, allsidige sykler og robust all - terreng kjøretøy (ATV) og ATV nyttekjøretøyer.

Scootere

Honda har fem scooter modeller designet for pendling rundt i byen. Metropolitan og Ruckus har små motorer utformet som urban runabouts for én person. Eliten er en to-seters med en 108 kopi væskekjølt, fire-takter og bensininnsprøytning motor. Det er en hanskerommet og lagringsplass under setet. PCX er den største street-bare modellen med en 153 motor og en kombinert bremsesystem.

Touring sykler

Ifølge makt idrett kalt "Cycle World" magasinet Honda Gold Wing Touring sykkel blant "Topp 10 sykler" 17 ganger. 2010-modellen kommer i fire pakke valg for best komfort og pålitelighet under langdistanse rides. Grunnleggende Gold Wing har en 1833 cc væskekjølt, horisontalt motsetning sekssylindrede motor med hørlig underholdningen. Neste nivå legger en satellitt-tilknyttet navigasjonssystemet og XM Radio. Neste nivå legger en blokkeringsfrie bremser. For ultimate touring erfaring kjøpe 2010 Gold Wing modellen med bransjens første motorsykkel airbag system.

Sportsmotorsykler

Åtte modeller av spor sykler har valgmuligheter for ryttere av hver størrelse og vekt som kompetanse. Det er sykler for lettere vekt tenåringer som tyngre tenåringer og voksne. Spor sykler har elektrisk startere for alle værforhold. Noen sykler har fjæring bak for tryggere "boks-de-gjøre «ridning. Spor sykler har lav vekt med høyere plasser for svinger og enklere håndtering om utforske sykkel landet eller gjør motocross racing.

Dobbelt plikt sykler

I 2010 tilbyr Honda en crossover sykkel med en 680 OHC V-twin motor for daglig pendling eller entusiastiske tilbake veien ridning. Fremre og bakre blokkeringsfrie bremser kombinert med en lav setehøyde og lange 63.4 akselavstand gir bedre håndtering i ulendt terreng. Silver Wing Scooter er laget for dobbelt plikt. Denne modellen har en 14 1/2 gallon storage tank som er værbestandig og låsbar. Det vil holde hele hjelm og nok klær for en uke reiser med forsiktig pakking.

All - terreng kjøretøy (ATV)

Hondas ATV sport biler har elektrisk servostyring og en tre - eller fem-trinns automatisk girkasse. ATV verktøyet "Big Red" var "ment å jobbe." Big Red har en Last seng stor nok for 1000 lbs. og tauing kapasitet på 1.500 kg. Det er setebelter og en beboer sikringen skjerme. Maxi Big Horn dekk med sterkere sideveggene har økt trekkraft. Big Red har også forhåndslastet justerbar sjokk.