Nnywellness.com

Triks for å fjerne vinduet fargetone


Vinduet fargetone er stor for å blokkere noen av sollyset som strømmer inn i din bil. Det kan også gi deg personvern hvis fargetonen er mørk nok, men veldig mørk nyanse er ulovlig i enkelte land. Den dårlige tingen om tone, spesielt eldre fargetone, er at det kan skrelle, boble, få riper og må byttes.Fargetone, fjernes ikke lett; det går i vinduet ligner på et klistremerke, men bare flasse ikke. Er det noen triks for å fjerne vinduet tint, skjønt, før ty til å betale en profesjonell.

Enkel og billig

Den billigste måten å effektivt fjerne vindu nyanse kan gjøres ved hjelp av husholdningsartikler. Parkere bilen med fargede vinduet mot solen. Dekk innsiden av bilen nær glasset med en presenning eller gamle teppe. Spray enkel grønn på fargetonen, og la den suge. Plass en svart plast søppel pose mot innsiden av vinduet på den enkle grønne. Tape posen til vinduet og la den sitte i solen omtrent en time.

Fjerne posen og bruke et barberblad Peel opp et hjørne av nyansen. Fortsette å spray enkel grønn på fargetonen under områdene som er opphevelsen. Dette hjelper skrelle fargetonen av glass.

Når nyansen er borte, spray mer enkel grønt på alle gjenværende lim på glasset. Bruk veldig fine stålull (00) å skrubbe limet av. Slutten av vinduet med glass renere og papirhåndklær.

Varmepistol

Bruk en varmepistol eller hårføner på fargetonen. Start på et hjørne av nyansen og bruk varmepistol for å varme et lite område. Bruke et barberblad å komme under hjørnet av nyansen og så bruk din finger for å løfte den. Være forsiktig, siden varmepistol kan bli veldig varmt.

Når alle nyansen er fjernet, kan du bruke ammoniakk eller enkel grønn på gjenværende limet. Tørk den bort med veldig fine stålull og rengjør glasset som normalt.

Dampbåten

Bruke en dampbåt er sannsynligvis den raskeste og enkleste måten å fjerne både nyansen og limet bak. Det gjør også mindre rot inne i bilen.

Starter på et hjørne av vinduet og plasserer dampbåten nær fargetonen. Bruk et barberblad for å heve hjørnet av nyansen av vinduet. Grab nyansen med fingrene og trekke den mot deg. Bruk dampbåten like foran deg slik at det steams området du skal trekke på. Normalt heiser nyansen og alle limet. Rengjør glasset med glass renere.