Nnywellness.com

Om FM Radio


FM står for "frekvensmodulasjon." Radiobølger er varierte over et lydsignal. FM-radio handler om utvidelse radio wave båndbredde. Rekke radio bølgen i FM-radioer reduserer statisk. Uregelmessig lyder ignoreres, produsere kvalitet på FM-stasjon du lytte til. FM kan også gjøre bruk av en utvidet antenne for å plukke opp kortere FM bølgene på stereoanlegg.

Historie

Frekvensmodulasjon ble først begrepsfestet og testet av Professor E. H. Armstrong, en ekspert i engineering og far til FM-radio. Professor Armstrong begynte hans venture av FM radiobølger ved testing radiobølger i bredere frekvenser. Disse eksperimentene resulterte i forurenset lydkvalitet. FM-kanal senere økt i popularitet med innføringen av stereosendinger. Monophonic lyder signaler traversen avstander i verdensrommet enn stereo lydsignaler, men sistnevnte er bedre lydkvalitet fordi stereo kringkastes over flere kanaler.

Funksjonen

Bandet territorium dominert av FM-radio er 88-108MHz. Antennen til en FM-radio fanger opp signaler fra forsiden av antennen og rygg. Avhengig av sensitiviteten av antennen, kan bakre signaler som innbringe forvrengning reduseres eller helt avvist. Som med alle FM-antenne avhenger kvaliteten på mottak på motta direkte signalet fra FM-senderen og avvise reflektert FM signalet. Ved å rotere en antenne, kan en oppnå bedre signaler fra sendere kommer i ulike retninger. Sistnevnte er spesielt nyttig for landskapet mottak.

Forebygging/løsning

Plasseringen der du bruke FM-radio er viktig å velge riktig antenne for radio systemet. En overfylt by har mye forvrengning, og det er en god idé å investere i en antenne som ikke plukke opp på bakre signaler. Kvaliteten på antennen bestemmes av en front-til-back forhold - forskjellen mellom mindre forvrengning fra baksiden av antennen og direkte signalet fra senderen gjør kontakten med forsiden av antennen.En retningsbestemt antenne anbefales for alle som lytter til FM mens ca 2 miles utenfor byen. Hvis du bor ytterligere ut, om 20 eller flere miles fra byen, vil du sannsynligvis trenger en antenne med god forsterkning og en forsterker. Gevinsten på signalet kan økes ved stabling flere antenner på en utendørs antenne, ligner på TV antenner sett på boliger.

Betydning

En god radio tuner er svært dyrt. Men er det ofte oversett at mottakeren kan bare gjøre så godt en jobb med å motta signaler som antennen kan avvise forvrengning signaler. En stor mottaker med en gjennomsnittlig antenne er ikke veldig effektivt. Investere i en god koaksial og antenne kan gjøre hele forskjellen i FM-radioen blir undistorted. En langt bedre investering for å bevise for FM-radio er utendørs FM-radioantennen med retningsbestemt design. En roterende retningsbestemt antenne er enda bedre.

Effekter

Jorden har en betydelig effekt på Fjern radiostasjoner som fanges opp av en antenne. Mange FM stasjoner blokkeres av Bøyningen på planeten. Stabling antennen høyt nok, for trær og bygninger, vil nå utover overflaten av planeten. Beste resepsjonen uten forstyrrelser er vunnet av en antenne minst 20-pluss fot opp fra bakken. Kjører satellitt-koaksialkabelen til antennen gjør FM mottakelse sterk. Ett område å huske på er lengden på koaksialkabelen til antennen. For å unngå forvrengning, gjør kabelen kortere, og koble den rett retning mot antennesystemet.