Nnywellness.com

Hvordan legger jeg en olje Pan på en Mercedes 560 SEL?


Mercedes 560 SEL har en olje pan som inneholder overflødig olje som sirkulerer gjennom overføring. Når olje pan inneholder en lekkasje, holde motoren ikke riktig mengde olje. Olje nivåer føre til sliping tannhjul og en overoppheting av motor. Over tid, kan en lekk bunnpanne forårsake alvorlig motorhavari. Heldigvis krever erstatte olje pan bare noen verktøy og ca 30 til 45 minutter tid til å fullføre.

Instruksjoner

• Park den 560 SEL på en flat overflate. Høyne foran bilen med en plugg på jack står. Kontroller at motoren er kald før under bilen å gjøre noe arbeid.

• Skyv under bilen og finne i olje pan i midten av motoren. Dette er en stor, svart metall tank omgitt av bolter. Plass en samling panne under avløp pannen.

• Fjern alle unntatt én av bolter rundt i olje pan med en 18 mm socket skiftenøkkel og vente 10 til 15 minutter for væsken renne inn i samling pan nedenfor. Hold i olje pan og fjern siste bolten. Hell den gjenværende væsken i samlingen kjelen. Vask av bolter.

• Linje opp i ny olje pan med skruehull. Fest skruene for å feste pan i stedet. Lavere bilen fra jack står med jack.

• Åpne motor panseret og prop det opp med spenning bar. Finn olje fyll porten panorere olje. Plass en trakt til porten. Hell i 3 quarts olje. Senke spenning bar og lukke panseret.