Nnywellness.com

Hvordan endrer jeg dynamoen i en 1989 Chevy Cavalier Z24?


Hvordan endrer jeg dynamoen i en 1989 Chevy Cavalier Z24?

Når du forbereder å endre dynamoen en 1989 Chevy Cavalier Z24, inspisere driftsreim for spenning og slitasje. Sjekk ledninger for å gjøre at det ingen nakne ledninger eller løs kontakter. Hvis alt ser bra ut, kan du kontrollere dynamoen for å bekrefte strømstyrken. De er tilgjengelige i flere strømstyrke rangeringer. Det bør være en etikett på dynamoen med produsenten og strømstyrkevurdering. På denne måten sikres kjøp av høyre strømstyrke dynamoen for programmet.

Instruksjoner

• Koble fra batteriet, med en skiftenøkkel negative kabelen. Koble den øverste plast elektriske kontakten fra dynamoen ved å trekke det ut. Løsne alle sikre bolter foran og bak dynamoen, med en skiftenøkkel.

• Skyv dynamoen mot motoren og fjerne stasjonen beltet.

• Fjerne lavere bakre Dynamo bolten, ved hjelp av riktig socket og ratchet. Fjerne øvre, bak Dynamo-til-montering klammeparentes bolt med samme kontakt. Fjerne store røde viktigste ledelsen på center baksiden av Dynamo, med en skiftenøkkel.

• Fjerne foran, lavere montering-bolt med den aktuelle kontakten og løft dynamoen ut av bilen. Erstatte dynamoen i baksiden av fjerning.