Nnywellness.com

Bruke en iTunes musikk-kort


Populariteten til iTunes og dens innflytelse på måten allmennheten kjøper musikk er ubestridelig, så det er ingen overraskelse at iTunes er så populær gaveidé. De gi mottakeren mulighet til å velge sin egen musikk, video, podcast, film eller lydbok fra massive iTunes-biblioteket, alle fra komforten av sitt eget hjem. Bruke et gavekort for å gjøre slike kjøp kan enkelt oppnås ved å følge noen enkle trinn.

Instruksjoner

• Dataoverføre og installere iTunes iTunes siden (se ressurser). Det er ingen kostnad for nedlasting og det er en enkel prosedyre som kan gjøres ved å klikke på knappen "Last ned" og følge på skjermen. Om din datamaskin er en Mac eller PC, kravene for hvert system, for eksempel prosessorhastighet og harddiskplass kreves, vises tydelig på området.

• Åpne iTunes på datamaskinen når du installerer. På venstre side av iTunes skjermen er det en "iTunes Store" ikonet og kobling. Klikk på denne for å åpne iTunes store skjermen. På høyre side av siden vil det være en "Quick Links" liste over alternativer. Klikk på koblingen "Løs inn".

• Skrap av sølvfargede bar på motsatt side av iTunes-kort. Dette vil avdekke en 16-sifret kode som du må skrive inn i boksen vises på siden løs. Når du har angitt nummeret nøyaktig, klikk på "Løs inn" knappen.

• Opprette en iTunes-konto. Når du klikker knappen løs, vil skjerm oppsett be deg logge på kontoen eller opprette en ny. Opprette en er like enkelt som å klikke på knappen "Opprett konto". Din epostadresse vil være kontonavnet ditt og du må velge et passord slik at du kan logge inn for fremtidige kjøp. Med kontoen funksjonelt, klikke neste løs vil utløse en melding på skjermen fortelle du at kortet har blitt vellykket forløst.

• Sjekk øvre høyre hjørne av iTunes siden rett under iTunes "Søk Store" knappen. Det vil være en liten boks med kort pengebeløp oppført. Du er nå på iTunes store og klikke på "Kjøp"-knappen på et produkt du ønsker å kjøpe og laste ned. Hver gang du kjøper, er kostnaden for varen trukket fra saldoen og vises i boksen.

Tips og advarsler

  • Hvis du allerede har iTunes installert på datamaskinen, er det lurt å se etter tilgjengelige oppdateringer å sikre optimal ytelse.
  • Hvis du prøver å kjøpe et produkt og resterende beløp ikke er nok til å dekke det, vil du bli bedt om å oppgi et kredittkortnummer. Hvis du ikke vil heller gi ut informasjon, kan du kjøpe et gavekort selv og løse den for å øke din saldoen.
  • Ikke forsøk å løse noen gavekort kjøpt på fremmed jord. Kort er bare gyldige i landet du kjøpte.