Nnywellness.com

Hvordan synkronisere Outlook med en Samsung se


Hvordan synkronisere Outlook med en Samsung se

Den andre versjonen av Samsung se mobiltelefon, se II, kjører Googles Android operativsystem. En av Android er mange funksjoner på se er støtte for Microsoft Exchange ActiveSync-teknologi, som lar deg synkronisere telefonen til samme e-postserver som Outlook-kontoen. Dette betyr at du får den samme informasjonen på telefonen at du har tilgang på datamaskinen via Microsoft Outlook.

Hva du trenger

Når du synkroniserer Exchange og Outlook, må du vanligvis mer informasjon enn du trenger for en vanlig e-postkonto. Mange Exchange-servere bruker domener som må legges til brukernavnet. Dessuten, har selskapet også en spesiell e-postserveradressen som du sannsynligvis ikke ville være i stand til å gjette. Kontakt brukerstøtte eller IT-administratoren før du begynner. De kan gi deg informasjonen du trenger å sette din se.

Klar til å konfigurere

For å sette opp Outlook-synkronisering, start telefonen Hjem skjermen, som du åpner ved å trykke på Hjem-knappen. Trykk verktøyet "Kort liste" på startsiden, deretter finne oppføringen for programmet "E". Når du har funnet det, berør den slik at du kan starte programmet "E". Synkronisering Outlook til din se opererer gjennom e-sync programmet.

Angi kontoen

Start ved å trykke "Neste" på skjermen som vises i e-programmet første gang du bruker den. Programmet vil ta deg til en skjerm der du kan sette opp e-post. Angi e-postadressen din og passordet, og trykk deretter "Hopp" å gå til manuell sett-bup funksjonen. Du må angi informasjon for Exchange-serveren, brukernavnet og passordet. Når du er ferdig, trykk "Neste", og trykk deretter "Ja" når programmet ber du om et sertifikat. Til slutt, angi navnet du vil bruke til å gjenkjenne Outlook synkroniseres-kontoen, og vent til telefonen til slutt med synkroniseringsprosessen.

Det som blir synkronisert

Se synkronisere ikke bare e-post fra Outlook, skjønt. Det kan også ta ned informasjonen i kalenderen og kontaktene, som kan nås via kalenderen og folk apps på telefonen. Videre, i motsetning til de fleste e-tjenester, se II tilbyr sanntid synkronisering med Outlook-kontoen. Dette betyr at øyeblikket at du får en epost eller endre kalenderen, vil det bli reflektert på telefonen.