Nnywellness.com

Hvordan koble PC til Sony Bravia


Hvordan koble PC til Sony Bravia

Sony Bravia flatskjerm-TV tilbyr en rekke ulike funksjoner. Som de fleste moderne HDTVs tilbyr de også en rekke forskjellige tilkoblinger, inkludert HDTV porter. En av de mer uvanlige funksjonene er at de også inkluderer VGA-porter, gjør dem lett å bruke som skjermer med datamaskiner at mangel HDMI-utgang. Takk til deres bredt tilbud av innganger og høy kvalitet digital paneler, de kan være et utmerket alternativ til dataskjermen og kan også hjelpe datamaskinen gjøre sin vei inn i stuen.

Instruksjoner

• Slå av og koble både modig TV og datamaskin.

• Koble Bravia TV ethernet-kontakten, hvis den har det, til datamaskinen nettverksruteren eller Bytt bruker en standard ethernet med 8P8C/RJ-45-plugger i hver ende. Hvis din Bravia støtter trådløst nettverk eller ikke har en ethernet-kontakten, kan du utelate dette trinnet.

• Plugg en HDMI-kabel i HDMI-utgangen på datamaskinen, og koble den andre enden til en HDMI-inngang på din modig TV. Mange Bravias har en bestemt HDMI-inngang for datamaskinen, merket med "PC". Merk at du ikke trenger å bruke noen makt til å sette inn HDMI-kontakten og at det bare kan bli satt på en måte.

• Gjøre en egen video og lyd-tilkobling hvis datamaskinen mangler en HDMI-utgang. Gjør dette ved å koble en standard VGA-kontakt med DB-15 15-pinners "D-sub" plugger på hver ende mellom datamaskinens VGA-utgang og din Sony Bravia PC D-sub inngang. Kontakten vil kunne passe på riktig måte, og du bør stram med både plugger slik at de vil bo i. Koble en 3,5 mm stereominiplugg mellom datamaskinens lyd ut-kontakten, som kan også være merket "hodetelefoner" eller "linje-ut," til Bravia's PC-lyd inn-kontakten.

• Koble både modig TV og datamaskin tilbake i sine respektive stikkontakter og slå dem begge.