Nnywellness.com

Hvordan koble opp høyttalerledningen høyttalere


Hvordan koble opp høyttalerledningen høyttalere

Høyttalere koble til en signalkilde med en høyttalerledningen delt i to tråder for positive og negative terminalene. Høyttalerledningen er vanligvis kodet slik at hver av de to ledningene er forskjellig å gjøre tilkoblinger til terminalene enklere. Ved å trekke opp ledningene til de riktige terminalene, riktig stereolyd kan bli hørt fra kilde signalet, som en CD-spiller koblet til stereo-mottaker som sender lyd ut til høyttalerne.

Instruksjoner

• Slå av stereo-mottaker kobler høyttalerne, for å unngå en potensiell kortslutning som kunne oppstå hvis to ledninger berøre et uhell. Dette kan brenne ut forsterkere i mottakeren.

• Klipp en lengde på høyttalerledningen lenge nok til å koble mellom stereo-mottaker og høyttaler, deretter fjerne ca 1/2 tommers isolasjon fra to ledningen tråder i hver ende.

• Snurr trådene for hver wire farge med tommelen og pekefingeren skjemaet to innpakket ledninger, vanligvis en rød ledning og en sølv wire.

• Løft to våren klipp på baksiden av å avsløre to hull. Røde ledningen setter inn i hullet under rød (positive) våren utklippet. Andre wire setter inn i hullet under svart (negativ) våren utklippet. Slipp klippene for å sikre ledningene til høyttaler terminalene.

• Koble ledningene på den andre enden til stereo-mottaker på samme måte, matchende røde ledningen til røde terminalen.