Nnywellness.com

De beste måtene å forbedre gass kjørelengde for en Jeep Cherokee


Gjennomsnittlig 2009 Jeep Cherokee (avhengig av om det er foran eller bak-firehjulsdrift og størrelsen på motoren) varierer i gass kjørelengde fra 12 til 16 miles per gallon i byen og 18-21 miles per gallon på motorveien. For en ikke-så-store, Universal kjøretøy gjør Cherokee ganske bra på gass kjørelengde. Du kan imidlertid øke disse tallene enda mer med noen enkle tips.

Redusere Cherokees hastighet

Det er lett å vil få på motorveien og bare fly nedover veien. Sakker har imidlertid flere store fordeler. Hvis du kjører under fartsgrensen du ikke bare tryggere og redusere sjansen for å få hevet over av politiet, men du også lagre på gass. Enkeltpersoner lavere drivstofforbruk på en Jeep Cherokee med 33% i hastigheter og 5% rundt i byen. Det tilsvarer en bedre drivstofføkonomi (5-33%) og sparing av $0.12-$0,81 per gallon.

Forbedre Cherokees motor

En godt oljet og vedlikeholdt motor gir ikke bare stabilitet og lang levetid for din Jeep Cherokee, men det forbedrer også gass kjørelengde. Noe så enkelt, men avgjørende for gass kjørelengde som oksygen sensoren, når erstattet med en ny og fullt operativt, kan forbedre gass kjørelengde med opptil 40%. Planlegging en bi-årlige tune-up og passerer utslipp test alene på Cherokee vil forbedre gass kjørelengde med 4%. Bruk en produsentens anbefalte klasse motorolje bedre kjørelengde med 1-2% og erstatte en tett luftfilter for å legge til en annen 2-6% drivstofføkonomi.

Planlegging

Enkelt, logisk planlegging kan også kutte ned på Cherokees gass kjørelengde og har ingenting å gjøre med selve kjøretøyet. Kombinere ærend i en tur sparer du tid og penger. Flere korte turer fra en kaldstart bruker dobbelt så mye drivstoff sammenlignet med en lengre, flere stopp tur. Rave arbeidstimene for å unngå rush rushtiden. Når du reiser over lang avstand med Cherokee, unngå å legge ekstra lasterom med en takgrind. Cherokee skal gir nok plass i interiøret og den ekstra vekten bare vil redusere gass kjørelengde ved 5-7%.