Nnywellness.com

Hvordan erstatte serpentin beltet på S10 plukking


Erstatte serpentin beltet på Chevrolet S10 henting er en vanlig prosedyre som hver lastebil eier vil møte på et tidspunkt hvis de holder lastebilen lenge nok. Chevrolet planlagt vedlikehold guide instruerer eiere å inspisere beltet på 30.000 og 60.000 mile serviceintervaller og deretter intervall etterpå. Som beltet aldre, vil det sakte begynne å utvikle sprekker, som fører til vrborden tap og fraying før beltet til slutt bryter. For å unngå ulempen ved en ødelagt belte, er det best å erstatte det ved første tegn på alvorlig aldring.

Instruksjoner

• Åpne Shack og støtte det med prop stangen. Finn belte-ruting illustrasjonen trykt på et klistremerke plassert på fan likkledet. Dette vil vise deg hvor den serpentine-belte strammer samt tilby veiledning i beltet ruting.

• Slutten av verktøyet belte strammer inn siden av serpentin belte strammer armen og bruke verktøyet til å flytte belte strammer av beltet banen. Holder den der og flytte beltet utenfor banen med den ledige hånden. Sakte slappe av din hold på strammer, slik at det å gå tilbake til vanlig posisjon.

• Rute beltet av alle tilbehør trinser for hånd og deretter ta det ut av Veivaksel skivene, også for hånd.

• Strekke gamle beltet og nye beltet ut til sin fulle lengde, side ved side, å sikre at det nye beltet er riktig lengde. Gamle beltet bør ikke være mer enn én tomme lenger enn det nye beltet. Denne varianten er mindre strekking som oppstår under beltets levetid.

• Før det nye beltet rundt Veivaksel talje og deretter opp og rundt hver påfølgende skivene, etter diagrammet belte-ruting på hvert trinn å sikre riktig ruting. Lagre den serpentine-belte strammer skivene siste.

• Flytte den serpentine-belte strammer av beltet banen igjen med verktøyet strammer. Slip beltet over den strammer skivene og holder den der mens du flytter den strammer skivene tilbake til vanlig posisjon. Fjerne verktøyet og lukke panseret.