Nnywellness.com

Hvordan værbestandig høyttalere


Hvordan værbestandig høyttalere

Weatherrproofing høyttalere er en enkel og smertefri måte å sikre beskyttelse av investeringen din lyd. Hvis du ikke planlegger å senke høyttalerne helt i vann---da du skal bygge en vanntettingsmembraner sak for dem---det er mange måter å bare værbestandig utendørs høyttalerne. Fra bassenget og terrassen underholdning, til weatherproofing høyttalere allerede montert på båten, kan prosessen med weatherproofing høyttalerne gjøres med relativ letthet og uten mye økonomisk belastning.

Den raskeste og billigste måten å værbestandig høyttalerne er å belegge seg i en høyglanset polymer. Belegget er vanligvis en polymer lakk eller polyuretan spray---selv om polyuretan spray er rent funksjonelle og har ingen visuell appell. Høyglanset polymerer brukes vanligvis til å refinish og forsterke etasjer som får mye daglig slitasje. Det er mange grunner til at folk bruker høyglanset polymerer vanntett og bedre motstand: kjemisk forbindelse er vanligvis ikke-giftig, kjemisk resistent og svært enkelt å bruke. Både spray og belegg har vist seg for å være levedyktig metoder for weatherproofing elektronikk.

Avhengig av hvilken kapasitet bruk du planlegger for høyttalerne, vil en enkel belegg av en høyglanset polymer sannsynligvis nok. Det finnes flere produkter for lite penger som er spesielt produsert for høyttaler/elektronikk bruk.

Instruksjoner

Forberede arbeidsområdet. Noen ganger anvendelsen av belegget kan vise seg for å være en ganske en rot, så sørg for at du er i et beskyttet område som har tilstrekkelig ventilasjon. Avisen liggende arbeidsområdet er en enkel måte å hindre utslipp av belegget ditt på andre overflatene i ditt hjem eller garasjen.

Fjerne grillen dekker høyttalemembranen.

Merk: Hvis du ikke har kjøpt en høyttaler-spesifikke fugemasse, er det anbefales å snakke med en lyd-ekspert slik at bruk av stoffet ikke vil dette påvirke talerens ytelse.

Bruke tetningsmasse høyttaleren. Kontroller tetningsmasse er riktig blandet eller ristes før bruk. Bruke stoffet med en standard lakk skum pensel, som kan kjøpes på en jernvarehandel. Jevnt gjelde tetningsmasse på utsiden av høyttaleren---inkludert membran---til hele utsiden av høyttaleren har en fin, selv belegg på den.

• Encase wire innganger av høyttaleren med skum spray. Forutsatt at du har sjekket ledningen og wire input ytelse, er dette en ideell måte å vanntett en av de mer ømfintlige områdene av din høyttaler. Du kan gjøre dette før belegg eller etter, men vil du vente på tetningsmasse tørke å ikke forstyrr belegg integritet.

• La det alle tørr. Vanligvis vil belegg tørke helt over natten hvis igjen i et godt ventilert område ved normale temperaturer.