Nnywellness.com

Bruke en håndholdt GPS-enhet mens oppdrett


Bruke en håndholdt GPS-enhet mens oppdrett

Håndholdte GPS-enheter brukes ofte i friluft av jegere og turgåere for navigering i villmarken. Men bønder kan også finne disse håndholdte enheter å være svært nyttig for navigering feltene og grunnlag. Dette kan være spesielt nyttig for store gårdene der landemerker ikke er mange og det er bokstavelig talt miles av terrenget som du kan kjøre over. Hver enhet kan ha egne bestemte instruksjoner, men bruker dem som en gruppe er ganske grei.

Instruksjoner

• Les gjennom håndholdte GPS instruksjon boken. Det er viktig at du forstår grunnleggende modellen, og hvordan funksjonene det arbeide. Det er flere forskjellige modeller på markedet, og hver kan ha sin egen, unike sett med funksjoner som du som bruker bør vite.

• Fysisk gå til hver av de viktige stedene på gården. Angi disse plasseringene som veipunktene på GPS-enheten. Når plasseringene er lagt inn vil du ha dem som permanent referansepunkt i GPSEN. Du kan gjøre dette for bygninger, parkering steder, eller til å finne bestemte felt beite beite når du er en bonde. Målet er å bygge et kart over steder som du kan referere til når du er ute på landet.

• Bære håndholdte GPS-enheten med deg når du er ute på gården. Du bør ha det på din personen til å referere til din posisjon og hjelpe deg til visse veipunktene du allerede har angitt. Håndholdte GPS vil også kunne gi plasseringen ved breddegrad og lengdegrad, retningen du står overfor, klokkeslett og andre viktige funksjoner for de forsøker å navigere.