Nnywellness.com

Hvordan installere en Bull Bar på en F250


Hvordan installere en Bull Bar på en F250

Bull bar er laget av solid metall rørformede og er solid knyttet til forsiden av lastebiler og sport nyttekjøretøyer. Bull barer er utformet for å beskytte lys og rister av disse kjøretøyene fra skade fra treffer dyr som hjort eller storfe. Noe eiere kan installere bull barer som en ubieranek. Selv om de fleste biler med eller uten en bull bar ikke vil møte okser, kan bull bar være en god investering hvis du reiser motorveier der frittgående kyr streife. Installere en bull bar på din Ford F250 tar ca en time.

Instruksjoner

• Finn front støtfanger vedlegg bolter på din F250, som er på støtfangeren. Spray gjennomtrengende væske på bolt hvis de er rustne og la det fungere noen minutter. Ta ut boltene socket og 1/2-tommers stasjon ratchet i retning mot klokken.

• Hold mutteren beholde platene på baksiden av støtfangeren hvis de ble løst etter fjerner støtfangeren boltene. Har en hjelper holde bull baren i posisjon. Line opp monteringshullene i baren bull monteringsbrakettene med skruehull i fremre støtfanger.

• Skyv den medfølgende bolter gjennom senterhullet, i støtfanger bolt hullet, og mutteren som platen på baksiden av støtfangeren.

• Plasser en lås vaskemaskin og mutter på den utstikkende gjengede enden av montering bolten på baksiden av støtfangeren. Skru mutteren og bolt fast. Gjenta trinn 3 og 4 for gjenværende bolter og muttere.

• Stå tilbake og se din bull bar for levelness. Flytt bryteren litt for å endre plasseringen av monteringsbrakettene, om ønskelig. Stram muttere og bolter socket og ratchet.

Tips og advarsler

  • Fremre støtfanger trenger ikke støttes når du har fjernet fire foran vedlegg bolter. Gjenværende støtfanger vedlegg bolter nok til å holde støtfangeren på plass før baren bull er installert.
  • Lagre foran støtfangeren boltene for gjenbruk i tilfelle du vil fjerne oksen bar i fremtiden.
  • Noen bull barer krever fjerning av foran nummerskilt brakett. Hvis dette er tilfelle med lastebil, tilbyr noen bull barprodusenter en lisens frontplate flytting utstyr.
  • Bruk til monteringsdelene som fulgte med din bull bar. Bruk av sub-målestokk isenkram å montere din bull bar kan skape en sikkerhetsfare hvis en kollisjon.