Nnywellness.com

Hvordan komme ut av mobilabonnement


Folk ofte tegn mobilabonnement ikke innser hvor vanskelig det kan være å henge fast med samme leverandør for to år. Mange utvide uvitende sine kontrakter når de vil bytte tjenesten planer eller oppgradere sitt utstyr. Heldigvis finnes det måter som du kan få en uønsket kontrakt og bryte gratis mobilleverandøren.

Instruksjoner

• Betale for å få ut av kontrakten. Alle leverandører tilbyr dette alternativet, som finnes i kontrakten og vises vanligvis som en «tidlig avslutning av gebyr.» Du må avgjøre om kostnadene for denne avgiften er verdt endte kontrakten tidlig. Denne avgiften er vanligvis rundt et par hundre dollar, en liten pris å lønn hvis du fortsatt har et år eller mer igjen på kontrakten.

• Finne noen andre å ta over din kontrakt. Kan du først prøve å spørre venner og familie, men hvis det ikke fungerer, kan du annonsere telefonen på en samtale-swapping nettside. Disse nettstedene bringe sammen de som har uønsket planer og de som trenger en plan med ekstra fordeler, som du kanskje har å tilby for å få noen til å ta over din kontrakt.

• Vente på at kontrakten å avslutte. Dette kan være din eneste andre alternativet hvis du ikke ønsker å betale tidlig oppsigelse avgift og du ikke finner noen andre å ta over din kontrakt.

Tips og advarsler

  • Hvis du velger å avslutte gjenspeiler kontrakten ved å ikke betale regningen dette negativt på kreditt rapporten.