Nnywellness.com

Hvordan du oppgraderer Microsoft Pocket PC versjon 3.0


Hvordan du oppgraderer Microsoft Pocket PC versjon 3.0

De fleste Pocket PC-enheter kjøres på operativsystemet Windows CE. Oppgradere Pocket PC-ens gjeldende operativsystem til Windows 3.0 er en måte å forbedre eller rette maskinvare og/eller programvare problemer du kan ha oppstått i det første eller andre versjonen av operativsystemet. Ulempen er at oppgradere din nåværende OS vil medføre mister det meste av lomme-PC data. Sikkerhetskopiere alle mapper, dokumenter og media filene før du oppgraderer din Pocket PC'S OS.

Instruksjoner

• Gå til kundestøttesiden for Pocket PC enheten datamaskinen ønsket nettleser. Gå til delen "Nedlastinger" støttesiden. Finn Windows 3.0 OS-oppdatering på nedlastinger-siden. Følg instruksjonene for å laste ned OS oppdateringen til datamaskinen.

• Koble din Pocket PC-enhet til datamaskinen via USB-kabelen som fulgte med enheten. Velg "Ja" når bedt om å tillate enheten å begynne synkroniserer med din datamaskin på skrivebordet.

• Klikk på "Start"-menyen i nederste venstre hjørne av skrivebordets skjerm. Gå til "Tilbehør" og høyreklikk på "Kommandere spørsmål" i det miste-ned menyen. Velg "Kjør som Administrator. Type "powercfg.exe / hibernate off" i svart-hvitt ledetekstvinduet. Trykk "Enter" for å deaktivere dvalemodus på Pocket PC-enheten. Kontroller at Pocket PCs batteriet er minst halv-ladet før du fortsetter.

• Vent til Windows 3.0 OS installasjonsvinduet vises. Klikk på knappen "Neste" for å begynne installasjonen. Følg den på skjermen å installere OS oppdatere.