Nnywellness.com

Hvordan hente kalt & mottatt tall på en telefonlinje


Hvordan hente kalt & mottatt tall på en telefonlinje

Når en mobiltelefon eller en fasttelefon gjør et anrop eller mottar et anrop, har telefonselskapet en post med oppringningene. Mens det er tallene som er oppført som "begrenset" eller "blokkert", er tallene vanligvis telefonnumre som ringer på telefonen er ikke vise en eller annen grunn. Det er mulig å finne ut telefonnumrene som er kalt og mottatt på en telefon, uansett om telefonen er en mobiltelefon eller en huset fasttelefon.

Instruksjoner

• Åpne en nettleser på datamaskinen, og gå til telefonens selskapets nettsted som tilbyr service for telefonen. Inn brukernavn og passord for telefontjenesten.

• Finn anropslisten på kontoen. Telefonselskapet som gir telefontjeneste holder oversikt over mottatte og samtaler fra kontoen for personlige data. Et telefonnummer som enten telefonen eller telefonen kalt vises i anropslisten i rekkefølge fra den nyeste til den eldste. Merk noen ukjent telefonnumre som er mottatt eller kalt listene. Noen telefon-leverandører vil vise samtaler foretatt og mottatt sammen.

• Åpne en nettleser og velg et nettsted for å finne telefonnumre. Nettsteder som whocallsme.com eller everycall.us lar brukeren skrive inn i ukjent telefonnumre og finne ut som kalles eller som ble kalt fra telefonen (se referanser). Disse tjenestene er nyttige i å finne ut ukjent tall eller identifisere antall venner og familie når en ny telefon er koblet til det opprinnelige nummeret og kontakter går tapt.