Nnywellness.com

Hvordan å reparere en bil vinduet Chip


Hvordan å reparere en bil vinduet Chip

Grus eller stein slående frontruten ved høye hastigheter kan nick eller chip glasset. Jostling i bilen kan endre som nick til en spredning sprekk. En nick eller sprekk hemmer din visjon og er derfor en sikkerhetsproblem. De fleste små flak kan bli reparert uten å fjerne eller erstatte glasset. Reparasjonen er en rask en, men krever spesialisert utstyr.

Instruksjoner

Reparere en bil vinduet Chip

• Spray skadet frontruten med en myk vinduet renere som ikke vil ripe glasset. Tørk deretter tørt med en lo-fri klut for å holde stoff fiber fra forurensende skadet overflaten.

• Plasser spesialiserte munnstykket over sprukket området og slå på bryteren vakuum. For å skape en god tetning, må luften fjernes. Samtidig munnstykket sted, legge til flytende harpiks vakuum tanken ved å reversere bytte og la skal oversvømme den skadede delen. Fjerne munnstykket.

• Hold en ultrafiolett varmelampe 6 inches over reparasjon stedet i ca 3 minutter, slik at flytende harpiks å stivne. Opprettholde dette riktig avstand og tidsramme å unngå noen glass smelte rundt reparasjon stedet.

• Tillate skal avkjøles til romtemperatur. Rengjør reparasjon umiddelbart med vinduspusser og en lo gratis klut for å fjerne noen overflødige rester og tillate en sømløs reparasjon. La harpiks stivne kan videre på egen hånd, uten overflaten av glasset, gjøre det vanskelig å fjerne feil senere.

• Knytte en mild polering pad til platen av din roterende poleringsmaskin. En 2-tommers diameter plate og pad burde være nok for de fleste små reparasjoner. Plass en liten mengde kremet polsk, vurdert for bruk på glass, i et X-formet mønster på bufferen puten. Polsk området med myk, feiing, siden til slag i ca 2 minutter, eller til polske er tørr.

Tips og advarsler

  • En skadet frontruten kan føre til at glasset knuse og resultere i skade for driveren eller passasjerer. Reparere skadede glass umiddelbart.